Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Univerzální elektronický tempomat AP500

o Navštíveno 2095x o
o 16.06.2010, 08:39 | Šestikule
Prodám univerzální elektronický tempomat AP500 a ovládací páčku CM35 (2 paměti). TEMPOMAT AP500 je určen pro vozidla bez elektronického plynového pedálu s manuální anebo automatickou převodovkou. Český návod k montáží. Nové, nepoužité, kompletní originál balení. Běžná cena cca 6.500 Kč. Prodám za 2.900 Kč. Zůstal mi po prodeji auta (prodal jsem dřív než jsem stačil namontovat) a nemám pro něj využití.
Podrobnější popisy:
- tempomat: [ Link ]
- ovládací páčka: [ Link ]

foto k příspěvku  od Šestikule

o 16.06.2010, 10:15 | Escudo
čus, kolaga ti psal s nabídkou, že by ho od tebe vzal začátkem dalšího měsíce, klidně se za něj zaručím že necouvne :o)
o 16.06.2010, 10:21 | Šestikule
jj, psal jsem mu, jako pár dnů to klidně podržím, ale zase rezervovat to pár týdnů, když by se ozval jiný zájemce se mi moc nechce. Navíc inzerát nemám jen tady.
o 16.06.2010, 10:22 | Escudo
ok, vyřeší to rychle
o 17.06.2010, 18:34 | Šestikule
prodáno
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.