Navštíveno 1138x

Prodam veci z tohoto vozu. Piste co shanite, na cene se urcite domluvime. Mam tu jeste navic dve naby opel a jeden cernej sportovni volant origo lancia.

mam tu jeste M3 zrcatka a s adapterama na kadetta
zajimal by me ten dvojitej vejfuk. Mam na astre taky nejakou dvojitej jako mas ty ale je to nejaka zbastlenina silena od predchoziho majitele a chtel jsem to nahradit presne tim co mas ty, tedy dvema takzvanyma moto vyfukama. Mohl by jsi mi poslat podrobnejsi info o tom vyfuku a foto jak to mas udelany. Klidne mi to hod i do mejlu pokud se nejak pekne dohodneme tak bych to mozna i vzal :) pripadne jestli nemas nejake videjko se zvukem. Snad nejsem moc narocny diky.
jo jeste kdyby jsi k tomu prilozil foto interieru mozna bych si taky jeste neco vybral.
taky zájem o výfuk kdy budeš na icq?
škodko stoupni si do řady a nejdriv rozbij a prepocitej prasatko :)
tak muj zajem pada dnes jsem si nechal udelat komplet novy vejfuk. Takze ho prenecham škodolakovy. Pripadne sem hod jenste to foto interieru. Dik
co to ma za motor?shanim 1.6i 55 kw
takze...vejfuky jsou dva stelovatelny univerzaly...perfektovi to asi neco rekne:prostor pro rezervu je vyriznutek nahrazenej rovinou, na pravy strane je premisteny benzińovy cerpadlo do prostred ty roviny a na jeho miste je udelanej drzak pravy casti vyfuku...interier je jinak celkem rozmontovanej..vzadu dvojita podlaha...vepredu palubovka z astry f..sedacky kozenkovy
za chyby se omlouvam..sem spolecensky unavenej:D
jinak foto bude do patku cena volantu i s nabou je 1000

28.07.2010, 22:33 |
Kesam Jak jsou dlouhý ty koncový tlumiče??
to to mas pane dost slozite udelane :) ja mam na astre taky dabl lauf a rezervu sem davat pryc nemusel :) sedacky co tak vidim z ty fotky operadlo predpokladam ze jsou taky z astry f to jsou ty kozene co se davali do cabria?Ty by si me asi libili. Pockam si na foto,stav a cenu :)