Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K. motor 1,5dCi

o Navštíveno 1101x o
o 31.07.2010, 10:50 | exi
Ahoj, mám vůz Renault Megane Grandtour II r.v. 2005 a sháním do něj motor 1,5dCi 60kW, nevíte někdo o něčem....

Díky

o 01.08.2010, 22:53 | oranger
zkus tady, maji nove i jete

[ Link ]
o 02.08.2010, 10:00 | Nismo.Power
pokud ti můžu radit tak bud renaulta vyhod nebo ho zkus prodat tak jak se vysypal nějakýmu blbcovi....
tyhle motory sou prostě zcela dementní a naposled sem řešil megana s ko motorem tak sem se regulérně zhrozil....
funkční motor aby za něco stál a byl nastrojenej tak počítej že stojí kolem 40k (pyčo v životě sem neviděl tak drahej jetej motor snad) .... repase kaput motoru počítej 30-40 s tim že se ti zanedlouho posere znova..... když sem taxikářce naposled řek kolik by stál motor tak to s ní málem praštilo, nakonec si to někde nechala repásnou za 30 prej , najela 2 měsíce a přitáhly mi jí že to nejede, turbo ucpaný sazema takže auto chytlo jen bez hadice, vyházenej olej, odešel z nějakýho důvodu s tim i altík a po výměně turba za nový se chytil motor na spodku .....
o 03.08.2010, 01:10 | oranger
V byvale praci jsme meli Kangoo 1.5 dci, jezdil s nim kazdy kdo mel do pr* diru a kdyz jsem odchazel melo 380tis najeto. Nepamatuji se ze by s nim byl nekdy problem.
o 03.08.2010, 07:11 | Octávák
Známej má v Meganu 230.000 km a vše o.k. mění jen olej, takže NP bych bral s velkou rezervou... Je to o kusu
o 03.08.2010, 23:43 | tukan
on je tam jeden tam veliký rozdíl u 1.5dCi 105koní a 85 koní :) u té silnější se se nějak rozjebou šálky a u té slabší se neděje nic :) ta jezdí a jezdí a ta se dávala do kanga.Silnější tam nebyla..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3253 sekund.