Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Mercedes W124 300CE - hezke kupe,mnoho novych dilu za 38.000,-

o Navštíveno 2328x o
o 02.08.2010, 19:34 | m
Preklopeny inzerat nize nebo primo tady: [ Link ]

Prodam toto auto v AUTOMATU.

Najeto zhruba 230tis, rok 89, puvod Nemecko, 132kW, vybava krome elektrickych podavacu pasu, serva a abs zadna. Interier svetla (kremova) zachovala latka a drevo. Ceske doklady, EURO I., EKO ZAPLACENO pri prihlaseni.

Auto uz jsem tu jednou prodaval jeste na prevozkach bez papiru a v mnohem horsim stavu nez je ted a neprodalo se. Ziju ted v horach daleko v zahranici a potrebuju neco 4x4, takze prodavam.

STAV: MOTOR - sepot kvetin, nic netece, neprolina, jede jako das. PODVOZEK - jeden kulovy cep na predku vyhledove na vymenu jinak nic. AUTOMAT - vse naprosto v pohode-nikdy zadny problem-novemu majiteli pouze doporucuji vymenu oleje a filtru v nem. VYFUK - koncovy dil vyhledove na vymenu nebo na opravu, jinak v pohode. SVETLA - zanovni skla na lampach vpredu, cire blinkry, vse v poho. OKNA: predni je na vymenu z pojistky (je tukle a ma flek od prolinajici vody - ten se nezvecuje ale je tam), zadni ma klasicke flicky okolo ramu - klasika u kupe, vyresi mala folie, jinak vse v pohode. LAK: sem tam orezlinka na zadnich lemech, prednich blatnikach u svetel a mirne nad prednim oknem. Mirny flicek od rozstriku na zadnim blatniku - uvidime co s tim udela rozlesteni masinou.

[color=#FF0000]NOVE VECI: lozisko v zadnim kole, geometrie zadni napravy, prezuto do peknych gum vpredu i vzadu, radio na CD a repro v zadnim plate, novy tlumic rizeni, vycisteny a serizeny motor - bezi opravdu pekne, novy olej a filtr v motoru. Nezanedbatelne taky jiste je, ze auto bude v dobe prodeje profesionalne vylestene masinou a vycisteny interier v hodnote 3000,- Kc.[/color]

[color=#FF0000]Co je spatne:[/color] vse je popsano vyse v popisu stavu auta, jen dodam, ze v aute chybi stropnice, ale ani bych si nevsiml, barva stropu je v barve interieru, podavac pasu u spolujezdce nepodava, vyhledove by to chtelo se podivat na stahovacku okna u ridice (trochu blbne) a spinacka ma drobnou vuli, ale to neni duvod resit.

[b]CENA AUTA je 39000,- Kc, pokud se ovsem proda v terminu UTERY+STREDA 10.+11.8. necham ho za 38000,- a jako bonus dam cire zadni lampy (ne tuning vopicarnu, ale cire jako zarivka jako jsou predni blinkry) a AMG masku bez hvezdy nahore s velkou hvezdou veprostred grilu)[/b]

[color=#FF0000]POZOR A PROHLIDKA AUTA: moznost se na auto podivat a auto koupit je pouze v utery a stredu 10.+11.8.2010 kdy se vratim pracovne na 2 dny do CECH, pokud se auto neproda, nabidka je NEAKTUALNI, jelikoz odjedu s autem ve stredu vecer zpet a necham si ho dokud se zase neco nezmeni.[/color]

[b]Doplnuji, ze se povazuji za feroveho prodavajiciho a myslim si ze i cena je fer, takze ocekavam od pripadneho kupujiciho to same. Predem upozornuji, ze auto prodavam pouze s celou platbou v hotovosti a za 38000,- v terminu vyse.[/b]

[b][color=#FF0000]KONTAKT:[/color][/b] Jelikoz jak vyse uvadim jsem do 10.8. v zahranici a na internet se tu fakt moc nedostanu, piste prosim SMS na muj cesky telefon [b]731839131[/b].

Dekuji

foto k příspěvku  od m

o 02.08.2010, 19:46 | m
Zapomnel jsem dodat - jsem z PRAHY.
o 02.08.2010, 19:51 | Verano
no to je nádhera,bodlo bodlo by ale více foto
o 02.08.2010, 21:37 | m
A tady jsou pro predstavu fotky kdyz jsem ho privezl: [ Link ]
o 02.08.2010, 22:09 | party_boy
Sakra, kdybych se stihl zbavit auta, tak bych měl vážnej zájem, ale vidim to bledě :-(
o 07.08.2010, 17:09 | m
Nabidka stale aktualni - v pripade zajmu piste SMS na vyse uvedene cislo. Vsem zajemcum se ozvu SMS v pondeli v noci hned jak priletim.

Diky
o 10.08.2010, 09:54 | m
NEAKTUÁLNÍ. Auto se prodalo, ale zustalo v rodine, diky vsem za zajem a omluva vsem, ktere jsem zapomnel informovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3295 sekund.