Navštíveno 6764x

je na prodej velmi krasna Fabia 1.9TDI,r.v.2001,najeto necelych 130tis.,auto je velmi opecovavane,nebourane,v zime skoro nejezdi,pouze za sucha,stale garazovane,nekouri se v nem,po kazde jizde se pred vypnutim motoru nechava vychladnout turbo,decentni tuning,alu kola OZ racing,snizeno 4cm-Weitec
cena 129tisic-Dohoda
mozne prodat i bez kol a subwooferu
kontakt:Tomas-606 343 073

19.08.2010, 03:38 |
el.barto | Upraveno: 2010-08-19 03:49:46
auto je foceno pred pracovistem...
jinak ma samozrejmne maximalni vybavu
zase dalsší auto v max výbavě, jen to nemá kožené sedačky,navi atd.... v podstatě normální elegance no :)
nemá ty, kruhy jdou vidět
Ještě jsem neviděl fabii s climatronicem...čím to asi bude??
jeee
joooo Elegance v max. vybave,
no se nezblazni ze sem to tam nenapsal:-))
sem jen clovek:-D
kindlik má pravdu.... u každýho druhýho inz. s koncernem nebo BMW je napsaná kouzelná klauzule "max. výbava" přitom tomu chybí půlka věcí....
fabia měla jen "climatic"
mohla mít kůži, může mít ESP, vyhřívaný sedačky dá se pokračovat.....
ostatně jak jinak prodat šrot na kolech jako je fabia než tam napsat že max výbava že ano..... ale tahle k tomu aspon nemá daleko
určitě dobrý rada ale aby si vyndal muziku, sundej kola (se kterejma se neustále sere náprava př) , strhej folie a vyměn za origo ten nelícující př. tuzing nárazník a bude to dobře prodejný auto, většina fábek tu sou socky tohle by se dalo v přesycenym trhu prodat docela vklidu asi když to všechno předěláš na origo....
ESP ma,vyhrivany sedacky taky a spoustu dalsich veci
silent bloky predni napravy a predni loziska jsou pul roku stary
predni narazni je original Fabia GT,pro nekoho tuzing,pro nekoho tezko sehnatelna vec,narozdil od RS kterych je vsude dost
a je tam napsano dohoda-mozne prodat i bez kol a sub.
navic je hned prvni vec napsane
je na prodej a at koukam jak koukam nikde tam nic ve smyslu-poradte mi co mam delat-nevidim:-))
N.P: Ve spoustě případech s tebou souhlasím,ale tohle už bylo trochu moc.. :o) Nárazník je dneska už opravdu téměř raritní kousek GT(byl součástí origo sport.paketu)a dá se dosti obtížně sehnat,seroucí se náprava vlivem kol?V tomhle rozměru?To fakt nemám starost...Auto je náhodou pěkný,vypadá,že si toho majitel opravdu hleděl-tohle bych se rozhodně nebál narozdíl od jinejch koupit..
Docela pěkná, líbí se mi, ale 130tis. se mi za Fabku z roku 2001 dávat nechce, i když je ve slušném stavu.. Kolik by si za ní chtěl bez těch věcí, kola, hudba... Serviska k tomu je?
takže kdyby měl někdo zájem,je znovu k prodeji cena 85tis.kč

03.02.2013, 15:56 |
Collin | Upraveno: 2013-02-03 15:57:25
Auto prodáváš 2.5roku,nebo si přestal inzerovat?

05.02.2013, 15:10 |
el.barto | Upraveno: 2013-02-05 15:12:01
ahoj,asi po 14dnech jsem ho přestal inzerovat,vypadá pořád stejně,ted je tam nová spojka(měsíc)a nová STK a EM do 12.2014
a má najeto stejně nebo míň? :-)

05.02.2013, 19:59 |
Lubak Najeto dle přání nového majitele:-)
ono když chceš prodat fábku tak musíš s cenou na dno protože jen tam se škodovky prodávaj.... ty co sou střed a vejš se prostě jen inzerujou leč neprodávaj pokud to opravdu neni nějakej echt kus.... takže opět jsme u toho že za tohle by mu bazar nedal víc než 50 a 85 je zase dosti divná cena takže s ní prostě bude jezdit jezdit a inzerovat až to jednoho dne bude neprodejný uplně :)

06.02.2013, 10:30 |
Kamil07 | Upraveno: 2013-02-06 10:30:49
Kdyz jsem jeste prodaval Fabie, tak bylo pravidlo, ze co nebylo HTP, tak se pomalu nedalo prodat za normalni penize, nevim co ti lidi blbnuli.
Kolikrat volali i na MPI a ptali se, jestli to nahodou neni HTP, nebo jestli nejake nemam.
je to 1.9tdi a má ted nalítáno přes 140tis.km,
jinak žádný km na přání,je to na tom autě vidět že ty km sedí a nepotřebuje se za každou cenu prodat,nabízím jí jen tady,pro Ty kdo by chtěli pro sebe,nebo pro příbuzné opravdu poctivé,velmi zachovalé a spolehlivé auto,jen se předtím a ted taky naskytla možnost koupě jiného poctivého(RS),navíc je to auto opravdu ve špičkovém stavu,nepotřebuju o tom nikoho přesvědčovat,navíc je to Elegance,takže žádná obyčejná holota :-)
03.05.2015, 10:45 | el.barto
takže kdyby měl někdo zájem,je znovu k prodeji cena 35tis.kč
asi jako hightower :)))
navíc je to elegance, takže obyčejný auto bez výbavy :D
:-D volové,
high no spíš až 2029:-)
na Fabii je vybavená dost,takže není obyčejná
03.05.2029, 23:59 | el.barto
takže kdyby měl někdo zájem,je znovu k mání, tentokráte dám 5.000,- Kč, když si ten šrot někdo odveze :-D