Navštíveno 1354x

Nabizime carbonovou folii za bezkonkurencni cenu. Dodani do druheho dne od objednani.
Vice info zde:
[ Link ] Mnozstevni slevy. Pro AHC -5% z danych cen. Staci napsat nick do poznamek.
Sakra dneska jsem objednal ještě dřiv než jsi to sem dal nevadi přiště to tam napišu jestli se osvědči koupim ji vic :-D
hehe tak to si byl Ty, ja si rikal, ze ten nazev emailu je povedomej :) dneska zmizelo par metru
čaues...hele,lze něco koupit na VW T5 (2.5TDI PD,96kW,rv2010)...třeba nějaké brzdy nebo modré turbo hadice?
Kdyžtak do mailu karlosvw@email.cz
Rajdlos. no zatim to odnese jen orteza na koleno mam ji dělanou na miru a nelibi se mi barva a pokud to bude ok tak to pujde na auto a tam už bude nakup v metrech :-D
Asi te taky o kousek stahnu, zitra se ozvu :)
CTS: brzdy nejaky urco, ale je to hodne siroky pojem, turbo hadice nikdo na 2.5L nedela :(
Pacqzo: :-DDDD hehe lidi s tim potahujou ruzny veci, ale orteza :-D
Johanik: no problem :)

19.08.2010, 22:22 |
slama Nevím, ale akční cena to moc není.
Jinak můžu doporučit, lepil jsem dekor ve své audi půl roku nazpět a supr!
Rajdlos: :-D celej den 7 dni v tydnu to budu mit na noze tak at to vypada stylově zakryva mi skoro celou holeň tak at tam nemam jen černej kus ortezy ale at to trochu vypada a tohle je lepši než nějaka barva :-D
btw: nechal jsem si i vyleštit jednu berlu do zrcadlovyho lesku když už to musim nosit tak at to vypada jak chci ja :-D

20.08.2010, 08:30 |
Rajdlos | Upraveno: 2010-08-20 08:40:51
slama: Muzu se zeptat, kde ji maji dle Tebe levnejsi? Nebo dalsi co by to chtel zadarmo.
ta cena je vyborna, aj ked poznam oficial velkoobchodnu a stale rozmyslam ci sa ti to oplati. Ale tak to je na tebe. Ozaj, nahodou na primeru p11 sr20de motor sa nieco z vasho shopu hodi ? hrabem sa tam uz tyzden ale nejak sa tam stale nemozem vyznat... sorry, za OT

20.08.2010, 10:53 |
slama Rajdlos: Nechci zadarmo, ale už před půl rokem jsem ji kupoval za 1990kč, tak mě ta cena nepřijde moc akční. Ta cena co jsi měl před tím byla hrozná :-)
jasisoft: na Primeru toho moc nemame, na SR20DET toho mame celkem dost, ale na modely 200SX :)
slama: spatnej dodavatel, spatny podminky :( uvedom si, ze ceny neurcuji jen JA, nybrz dodavatel. To, ze mi 3M Cesko nedokaze nabidnout zajimave a vyhodne ceny pro obchodnika, je bohuzel realita. Jinak cena se da kdykoliv vylepsit pri odberu vice metraze, jinak i na te bejvale cene nevidim nic moc spatneho kdyz 80% shopu maji podobne.