Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Prodej Octavia TDi - Tuning

o Navštíveno 7770x o
o 03.10.2010, 20:48 | Octan
Škoda Octavia 1,9TDI - 66Kw, sedan, barva bílá ze vzorníku Audi + tři vrstvy bezbarvého laku se stříbrnými třpytkami - stříkáno komlpet 2009, r.v. 1999
najeto 180.000km (poctivé), koupeno v CR, 4 x airbag, 5 rychlostí (manuál), ABS, imobilizér, centrální zamykání, alarm s dalkovým ovládáním,
klimaticaze, 4x el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, vyhřívaná zrcátka, xenony (originál RS) + xenon dálka, palub. PC, posilovač řízení.

Motor:
sportovní vzduchový filtr Raid HP - carbon, leštěna nerez trubka sání, na zakázku vyrobené vedení stačeného vzduchu leštěnými nerez
trubkami, veškeré hadice Samco - modré, lakavané nádobky kapalin, rozpěrná tyč Sandler - leštěná, kovové ochranné návleky na hadicích,
hliníkový leštěný IC Greddy, kryt motoru očalouněn modrou kůžý, motorový prostor lakovaný, oil catch tank, nerez vzpěry kapoty,
nová baterie - Varta Silver Dymanic (stáři 1měs.), výměna všech kapalin za nové, komplet nové rozvody Continentál Conti tech (najeto 200km),
spousta dílů vyměněny za nové.
Současný výkon 90Kw - 120PS

Podvozek:
sportovní stavitelný podvozek FK Automotive - Highsport-Koni (najeto 500km), lakované nápravy, přední náprava po výměně silentbloků
za Powerflex, stavitelné kosti stabil. tyče, přední kotouče Brembo Max (najeto 500km), nové destičky ATE, přední třmeny po komlpetní repasi,
všechny třmeny lakované, přední a zadní pancéřové brzdové hadičky, nová brzdová kapalina, zadní podběhy lakované,
přední podběhy lakované + čalouněny kůží, podsvícený podvozek kvalitními neon trubicemi, nově stříkaný ochraný nátěr Body.

Kola:
Litá kola RH ZW4 8,5 x 18 v předu, 9 x 18 v zadu, středy Porsche, podložky originál RH, nové pneu Falken FK452 215/45/18
- 225/45/18 (najeto 200km)

Karoserie:
přední nárazník Octavia RS - na zakázku předělán (vše plast) - výplně plast tahokov a nerez tyče,
boční výdechy nárazníku Milotec, zadní nárazník originaál Škoda s nastavcem Rieger (zavařené lišty,
otvor pros SPZ, výplně plast tahokov), prahy originální díl Škoda plechové (přivařené, pocinované),
přední světla xenon + doplněny xenonem do dálky (originál RS), zadní světla bílá crystla (originál Autopal),
přední maska Axon (nerez), přední blatníky vytaženy 0 1,5cm s vydechy po obou stranách a odstraněny boční blinkry,
zadní blatníky vytaženy o 2,5cm, zahlazany boční lišty, víčko nádrže z Audi TT - leštěné, přední kliky z Audi A4,
zadní kliky zavařeny (odskok), zrcátka M3 s blinkrem - vlastní adaptér, kapota decentně protažena, na přední kapotě sání na
zakázku a na přední část kapoty je kůže pro ochranu proti odření, víko kufru - vyhlazen otvor pro SPZ (zavařeno, pocinováno),
na zadním skle prodloužení střechy Milotec, střecha - odstraněny lišty (zavařeno, pocinováno), přední a zadní nárazniky
napasovány na vytažené lemy, celá karoserie je zahlazená, veškeré plechové úpravy byly pocinovány, nový mechanismus stěračů,
bezramínkové stěrače Bosch.

Interier:
nový černí koberec (originál Škoda), nové koberečky s modrým lemování na zakázku, kryty prahů Milotec - nerez, nové přední i zadní sedadla
Recaro -VW Golf IV GTI s logem Porsche, palubní deska čalouněna Alcantarou + lakované díly do barvy karoserie, změna podsvícení přístrojové desky modro-červená,
změna podsvícení všech ovladačů modr - červená, výplně dveří čalouněny Alcantarou + bílá kůže a lakování,
kompletní interiér čalouněn Alcantarou, na sloupku A přídavné budíky, clonítka čalouněny bílou kůží, loketní opěrka čalouněna bílou kůží,
vzpětné zrcátko JOm - chromované, veškeré výdechy v barvě karoserie, nové tešnící gumy dveří, zadní plato z MDF čalouněné Alcantarou a bílou kúží,

Audio:
DVD receiver Blaupunkt - vyjižděcí 7" monitor, dotykový, na DO, přehráva snad vše DVD, CD, memory karty, USB atd., v opěrce zabudovám monitor Zenec
, v předních dveří komp. Velocity 16,5 cm (dveře vytlumené dynamat, mdf redukce), výšky umístěny ve vyrobených domečkách u zrcátek (vytlumené dynamat),
zadní repro v platu s MDF 6x9 Rockford Fosgate Punche, v platu průchodka a zespodu plata molitan, zesilovač Marriola, dveře a kufr a
podlaha kufru vytlumeno Dynamat, vše propojeno kvalitními kably Sinus Live + pojistky.

Auto je ve vynikajícím technickém stavu, většina dílu je nová, stav zánovního vozu, auto bylo kompletně dokončeno na podzim 2009,
lak bez vady a škrábancu, auto je garažováno a přikryto krycí plachtou, v zimě neježděné a ježděné pouze za pěkného počasí a to
jen na projíždky a po příjezdu vždy ručně umyto.
K auto přídám i krycí plachtu a kusy kůže, které byly pro předělaní kufru ale k tomu se již nedostanu.
Nyni po komlpet rozvodech, výměně náplní olejů a filtrů, vodní pumpy, po tomto najeto zhruba 100km.

Důvod prodeje je rodinný, čekám přírůstek do rodinny a auta mě je líto ničit pro každodenní ježdění s rodinnou tak ho budu
muset prodat. Je to krasavec, čistá uhlazená karoserie, jednoduchý německý tuning, žádný křídla a podobné úlety.
Cenová představa je 185.000,- Kč, rozumné dohodě se nebráním.Do auta bylo hodně hodně investováno.

Kontakty:

606 105 863
606 538 602
OctanTDI@email.cz

Vice foto lze mailem.

foto k příspěvku  od Octan

o 03.10.2010, 20:48 | Octan

o 03.10.2010, 20:50 | Octan

o 03.10.2010, 20:50 | Octan

o 03.10.2010, 20:53 | Octan

o 03.10.2010, 20:54 | Octan

o 03.10.2010, 20:54 | Octan

o 03.10.2010, 20:56 | Octan

o 03.10.2010, 22:14 | Legacy 2.5
pěkná, určo se v tom utopilo hodně peněz a hodně času, ale za to peníze nedostaneš, cena ne hodně mimo mísu
o 03.10.2010, 22:28 | tmx.806
smarja chlape, ta kapota a zrcatka neni ulet??!!
o 03.10.2010, 22:37 | Rajdlos | Upraveno: 2010-10-03 22:52:58
rozebrat a rozprodat, garantuju Ti ze z toho vydelas mnohem vic a nebude Ti lito, az to po prodeji uvidis po roce v jakym je to stavu

octavek jezdi tri prdele, takze po vecech se za prasi za par tydnu

ja prodaval svyho byvalyho mazla za 200 a nikdo to samo nechtel, nakonec jsem ho prodal za dily a trhnul na tom ca 400, takze asi tak, garaz jsem mel temer prazdnou zhruba za mesic

preju hodne stesti
o 03.10.2010, 22:41 | armani TDI
Viděl sem, jel sem a je to fakt luxus práce. :)
o 04.10.2010, 08:31 | Pajk
Rajdloš: po dílech to nerozprodá. Hlavně nevím co. Recara modrý těch je tři prdele, zbytek interiéru bude taky čekat dlouho na majitele. Co by snad mohlo zmizet rychle jsou kola a ty zadní origo bílé raritní lampy.
Jinak zvenku se mi auto líbí až na zadní nárazník a zrcátka. Z vnitřku se mi chce víte co. Ale auto by se prodat mohlo, mladej klučina si veme úvěr a je to. :D
o 04.10.2010, 10:04 | Rajdlos
Pajk: Ty neumis cist nebo co? procti si seznam dilu a vem si do ruky kalkulacku
o 04.10.2010, 10:53 | Nismo.Power
jako Rajdlos.... s tim si musel počítat že když tohle děláš tak to už neprodáš.... podle mě bys horko těžko hledal vůbec někoho komu by se to jako komplet líbilo...tobě možná ale většina k tomu bude mít milion připomínek
dát to do co nejvíc sériovýho stavu a myslim že tak 250 za to uděláš...
o 04.10.2010, 12:16 | Pajk
Hoši, tomu nevěřím. Fakt ne. Sám kus své Octy rozprodávám a vím jakej je to problém. A to zkouším i lidové ceny! A pořád mi to leží v garáži. Jako třeba komplet převodovka s poloosama, startérem, spojkou. Mezichladič, airbox. A inzeráty mám bůh ví kde všude. Prostě fakt ne! :D Jo ono se někdo ozve, ale pak koupí na aukru za vydražených 23korun od korunky! :D Aspoň tak to dělám aji já! :D
Rajdloš: co to bylo? Trojka Golf?
o 04.10.2010, 13:24 | Spooky1
Octan: Já bych pak dyžtak vzal ty sedačky. ;-) Ale jak je tam přidělaný logo porsche? Pač jsem nějak nepochopil jeho význam na těch sedačkách, když porsche viděli tak možná když tě předjíždělo.
o 04.10.2010, 13:43 | Vencaf | Upraveno: 2010-10-04 13:59:11
Spooky: no to je přece nutnost na naftovou koktu dát znaky Porsche :D jinak můj názor je ten, že pokud za to dostane 50% požadovaný ceny, bude si gratulovat, že našel kavku co za to dala tolik peněz..
o 04.10.2010, 15:05 | Briann
Zasadne nelezu do inzeratu, ale Boze proc ma kazdej "tuner" na kapote v lete tu hadru a sedacky nebo kola Porsche? Jezisi vzdyt jsme lide a ne blby stado, nejakej pablb vymysli nejakou kokotinu a vsechni to museji mit taky...
o 04.10.2010, 18:59 | Antonio
Treba, ze se to tomu blbymu stadu libi. Zas tolik aut s kuzi na kapote a kolama porsche nejezdi, natoz sedackama.
Tvuj nazor mi prijde taky jako pekna ko****na, zvlast v cizim inz.

Me se treba ty sedacky a kola libi fest!

o 04.10.2010, 21:48 | Spooky1
Antonio: O to nejde. mě se ty sedačky taky líbí a do okty je chci,ale kdyby byly porsche tak ty znaky pochopím,ale když jsou to koncernový sedáky tak ty znaky prostě nechápu.
o 05.10.2010, 12:46 | armani TDI
ty znaky porsche si může budoucí majitel sundat, je to otázka 5 minut, tak proč to řešit :)
o 07.10.2010, 17:37 | armani TDI
.
o 08.10.2010, 13:16 | Octan
Nová cena 175.000,- Kč + dohoda
o 16.10.2010, 14:35 | Octan
Stále aktuální
o 17.10.2010, 00:36 | bigmat
Nejak bych to neresil tuning je na paradu skus bazos hyperinzerci ibazar znam spoustu kluku co na takovydle tuning auta koukaj a vetsina projizdi tyhle stranky a kor polozku tuning:D Jinak preji dobry prodej ja prodal me clio take v tunzingu a prijely ke me pelicajti ze ho nasly v lese asi po 2 mesicich capek ho v Tabore nekde roztrik a na sebe ho nenahlasil ale ukazal jsem jen kupni smlouvu a bylo vyreseno ale zamrzito kdyz ti nekdo rekne ze auto co jsi prodal je nekde v lese kde mu veverky davaj dobrou noc:(
o 17.10.2010, 00:38 | bigmat
Ono kluk byl bez papiru a mel je v cistirne tak co se dalo cekat:( jinak sry za vmiseni do inz
o 17.10.2010, 03:20 | endru.ondra
Sry za OT: ale znak porsche kůže na kapotě by mě vůbec nevadilo, spíš ty klikyháky na tapecu, tohle se mě zdá šílený
o 17.10.2010, 14:09 | Spooky1
Co ty sedačky?
o 19.10.2010, 17:35 | lukke
Kriste pane, to je na chocholouška. :D
o 19.10.2010, 18:02 | Octan
Nová cena 160.000,-Kč + dohoda
o 26.10.2010, 18:39 | Octan
Nová cena 145.000,-Kč + dohoda
o 31.10.2010, 10:36 | Octan
Stále aktuální
o 05.11.2010, 09:24 | Octan
Nová cena 130.000,-Kč + dohoda
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3427 sekund.