Navštíveno 1450x

Prodám hokejové kalhoty OPUS 3500SR Fighter ve velice pěkném stavu. Nijak potrhané, pouze běžné šrámy.
Je to velikost M
Já měřím 172cm - obvod pasu 86cm a potřebuju o něco menší, hlavně ale kratší nohavice! Podle mě jsou na postavu 175-185cm.
CENA: 900,- včetně pošty

snahim kalhoty ale jsem velikostne jako ty....
polsi mi do mailu vic fotek prosim te jak to na tobe vypada treba v drepu a podobne.zkouset to nebudu jsem daleko...diky
KaCzabaRSV@seznam.cz
KaCzaba: jdu nafotit a pošlu... jak jsi velký? a obvod pasu?
nezmerim se ted,nejsem model abych vedel miry :-D
jeste makam,ale vyska cca sedi.mam to do brany takze pokud budou delsi,ale ne nejak extremne,tak to nebude vadit.obliknu si ty svoje rozdrbany,a porovnam fotky s tvejma.to je neco kdyz po 4 letech sundas vyzbroj z pudy a zjistis ze pouzitelny jsou tak max betony.takze vse novy se mi nechce kupovat najednou...pak poridim brankarsky kalhoty ale kdyz ted jsou jety tak proc ne...
do brány je budeš mít 100% fajn!! jsou vypěchované pořádně i na prdeli takže se zdají hodně mohutné třeba proti reebokum... já je prodávám jen proto, že když rychle bruslím a makám tak cítím, že mi spodky nohavic bouchají do kolenou a strašně mě to sere :-) do brány půjdou... jak přijde bratr tak je obleču a poprosím ho, ať mě nafotí..

04.11.2010, 18:33 |
fredh | Upraveno: 2010-11-04 19:52:25
Když by kačaba nebral, tak já je vemu. Prachy klidně pošlu předem na účet.
ok dam vedet podle porovnani s fotkama.
fredh: Ok pošlu KaCzabovi fotky a podle toho jak se vyjádří tak se domluvíme...
Co se týká platby tak bych na účet uvítal a to jen proto, že když pošlu přes PPL balík na dobírku (mám s nima smlouvu) tak mi strhnou peníze nejen za doručení, ale taky doběrečné.

04.11.2010, 18:42 |
fredh jak píšu. No problem.
no a proto je prodávám... trošku delší a při bruslení mi to vadí...

hele posledni kravina.zmer je od toho pasku dolu.a bude to jasny v porovnani s tema mejma:-)
zitra ti dam vedet,ze bys to rovnou mohl poslat.
z prace dorazim pozde v noci
od spodního okraje pásku 49cm
jo tak ja je beru,ty rozmery jsou vicemene totozny
Takže prodáno... adresu do mailu prosím
ted jsem domakal.mas to taky poslany.tak snad mi budou v pohode :-)
penize dorazili díky... napiš jak dorazí kaťata :)