Navštíveno 1577x

...v nejhorším jen klávesnici - funkční :-)

06.12.2010, 19:34 |
lišky P funkční D610 :-D

06.12.2010, 20:05 |
ABERTO | Upraveno: 2010-12-06 21:03:58
Zkusím si vzpomenout a zítra se podívám v práci ... celé šasi určitě ne, ale klávesnice by mohla být.
Můžu se vtírnout s požadavkem na CZ klávesnici pro D630?Nemá někdo,nebo jen ty český tlačítka?Díky

06.12.2010, 21:58 |
hanx | Upraveno: 2010-12-06 22:57:20
transportérák: na co?? nestačí normální český přelepy na klávesnici? Dával jsem si je na noťas taky a jsou úplně v pohodě....
edit: něco takovýho
[ Link ]
crestik odepsáno mail....
transportérák, asi mám jen si nejsem jistej zdali jí nechybí jedno tlačítko.... juknu ve středu....
kdyby Nismo nenašel, můžu zkusit jednoho dodavatele - pokud to bude aktuální, ozvěte se mi na ICQ, dík :-)
Tak klávesnice nalezena, akorát ji nemám na čem vyzkoušet.
PN : 01M736
Jestli už nejsi domluvený s Nismem, pisni mail a domluvíme se - vitulap@seznam.cz

07.12.2010, 12:11 |
kuja A kdyz se privtirnu, nevyhrabnul by nekdo LCD nebo invertor na IBM T20? Jedna se o 14.1 1024x768.
Nismo... no to bude super,jestli najdeš.Klidně i bez toho jednoho beru.Budu v Praze 13-14.12 tak bych se stavěl :-))Na HP jí mám origo CZ a na DELL mi to schází.Jinak polepky asi je to krajní řešení.Už jsem na ně koukal.Zatím díky moc.
tranšportérák : mám se všema klávesama, funkčnost nevim ale tlačítka ok ;-)
óóó pán velkomožný :-)) Tak to je super!!!Hoď mi do mailu co za to a v pondělí jí vyzvednu v Práglu tam kde minule to EVO?
jasan tam jako naposled....coby za to.... co ti mám povídat, makáme tak tvrdě že nám dochází chlast takže nějakou flašku výběr je na tobě ;-)
písni sms třebas půl hodky předem něž tam budeš ;-)
kuja: mám ho, akorát netuším, jestli je funkční, nutno vyzkoušet :-) - jsem v Praze na Kamýku/Lhotce, tak se ozvi :-)