Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Mitsubishi Galant 2.0i LPG1,4kč/1km

o Navštíveno 1298x o
o 16.12.2010, 16:20 | GooGoo
Aktualizuji předchozí inzerát:
[ Link ]

Nyni uz za cenu 69ooo kč!!
Ale ted uz bez AL kol co jsou na fotce.
Jeste dodávám nějaké info:
Po technické stránce O.K. motor běží parádně. Při cca 190tis jsou komplet nové rozvody. Minulý rok nové komplet brzdy Brembo. Bavlněný vzduchový filtr, svíčky NGK Iridium. To je asi takový výčet hlavních věcí. Olej měním každých 10tis km. Systém LPG je v pořádku, nedávno jsem byl na celkové revizi+ladění.
Jinak na fotce jeste neni videt urvaný dodělávaný kryt predniho narazniku nejspíš pro lano, to je nejhorší kosmetická vada.
Další fotky určitě zájemcům nafotím.

foto k příspěvku  od GooGoo

o 17.12.2010, 21:30 | Seat Power
super auto,super cena,nechapu ze se jeste neprodal,jede to urcite paradne a skoro zadarmo,ale hald lidi radci koupi vochcavku f TDIII se kterou maj jen problemy,nez spolehliveho japonce :o(
o 17.12.2010, 21:39 | Luke_288
hele a ty zaručíš že každá vochcávka v tdi bude problémová a tenhle galant bude etalonem spolehlivosti?
admini smažte ho už za tyhle keci
o 17.12.2010, 21:48 | party_boy
Jako souhlasim, že tyhle auta jsou u nás nedoceněný, ale zas říkat, že s octávkama jsou jen problémy. To je mimo.
o 17.12.2010, 22:33 | Luke_288
jistě, českej národ je na škodovku vysazenej a možná jí trochu přeceňuje, ale ten průjem kterej seat power vypouští na tohle téma kde může je fakt zlo...
myslím, že by nějakej admim mohl tyhle čyři OT máznout
o 18.12.2010, 09:45 | vinzek fa
jako je fakt ze v dobe kdy galant uz mel perfektni vybavu skodovka mela favorita ale ze by se to jen sralo to taky neni pravda ja osobne nejsem zastance skodovek protoze me to pride bejt predrazeny a nepohodlny ale je spousta lidi kteri si auta chvalej na druhou stranu znama ma galanta z roku 92 kterej se vyrovna dnesnim vozum jediny co sme na tom za poslednich 10let delaly sou brzdy a oleje jinak vuz skoro bez koroze tudiz dle meho nazoru tenhle galant pokud je o nej dobre postarano jeste dlouho slouzit bude to zase skodovka asi nee -))
o 18.12.2010, 09:53 | Luke_288
proč ne? známá má toho galanta jako služebáka? (tak jako většina oktávek je). při nájezdu 30tis km/rok je to za 18let 540tis km a to už jsou jen čistý domněnky jaký auto by sloužilo bez problémů. srovnávat auta ve stejných provozních podmínkách.
příspěvek 22:33 jsem si sám nahlásil jako závadný, prtž tu gogovi zasíráme inzerát těžkýma OT.
o 18.12.2010, 10:01 | blázen
osobně to můžu porovnat,mám takovýho galanta jen s motorem V6 a octavii máme taky. Svezení je nesrovnatelný,stránku výkonu bych vypustil,ted píšu o podvozku,prostoru,pohodlí. Sedačky octávie jsou vůči těm v galantu jako by pocházely ze starý tramvaje. Interier to stejný,..prostě,jestli chce někdo porovnávat Galant a Octavii,tak je s prominutím debil. Je to nesrovnatelný. Poruchovost. Galant je motoricky téměř bezporuchový. Jednou za jeho život chtějí vyměnit hydra. Moje V6 žere stejně jako R4 v octavii a jede úplně jinak. Jediná závada na galantu,která ho cenově stáhla dolů a kterou soudrzi v JPN posrali je kastle - hnije. To je jediná výhoda u octavie vůči tomuhle,ale bohužel dost důležitá. jinak se ty auta srovnávat nedaj. Po stránce ježdění je vedle tohohle octavie tragický šrot. Galant je povedený,né nadarmo to bylo v roce 97 v JPN auto roku. Tolik k vaší diskuzi. Já mám najeto 220tis km a jednou ročně vyměním na podvozku jeden siláč,čep.. pač mám příjezdovou cestu domů,jako pole. Víc se nikdy nic nepokazilo,jezdím sním 6let
o 18.12.2010, 10:18 | Luke_288
tady nikdo nic neporovnává, moje reakce byla jen na seat powera, kterej do toho oktávku vložil uplně nepochopitelně.
já mám od včera dvojkovýho supa a taky bych moh z fleku začít jakej je oproti tomu oktávka šrot.
tady se jenom zapomíná na jednu podstatnou věc. oktávky se kupujou jako služebáky (v drtivý většině). já na svý najezdil za letošek 75tis km, za šest let to bylo
240tis km a letos se samo neustále provoz po D1 a tankodromech po stavbách projevil- měnily se tlumiče, setrvák, brzdy a to by se projevilo na všech autech.
tohle je totiž o tom, že když budu porovnávat se sousedkou, která má 530d už asi 8let a najezdí s ní 3tis km za rok, tak to auto bude oproti čemukoliv s nájezdem 50K/rok bezporuchovej anděl...
ale kua už tenhle flejm promažte
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3415 sekund.