Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Snowboard pro zacatecnika

o Navštíveno 1419x o
o 19.12.2010, 12:00 | pista tdi
Ahoj potrebuju poradit jaky snowboard si koupit pro zacatecnika.Novy nepotrebuju.Nikdy jsem na tom nestal a chtel bych to zkusit.Tak bych to vudel tak za nejakou rozumnou cenu.Mam 180cm,105kg,velikost bot 44.Nevim jakou delku,pak at me to unese.Nejlepe pouzity s vazanim a boty.Dekuji za info. :)

o 19.12.2010, 12:22 | Big_Max
podle mě na zkoušku je nejlepší půjčovna!
o 19.12.2010, 12:34 | Petura
tak tak, nejdřív půjčovna a pak bych kupoval ...
např. já už vím, že na to už nikdy nevlezu :o)
o 19.12.2010, 12:39 | pista tdi
taky je to reseni,ale rad bych mel radeji svoje.Akorat nevim jak by melo byt velke atd.
o 19.12.2010, 12:40 | muSlim
Na freeride, s čim by si mal podľa mňa začať, sa určovala veľkosť zhruba po bradu. V Tvojom prípade tipujem tak okolo +/- 155cm na dosku... leda že by si mal veľkú hlavu, to sa pomer mení a doska skracuje :-D
o 19.12.2010, 12:44 | pista tdi
155cm to by sedelo.A je to rozdeleno nejak vahove??mam 105kg a at me to unese. :D :D
o 19.12.2010, 13:11 | xenonman
měl bych tu prkno vč bot velikost 46 na tvojí vahu pro začátek uplně ideální taky jsem se na tom lini učil jezdit a jdu do lepšiho pač me to celkem baví na prkně
o 19.12.2010, 13:14 | pista tdi
xenonman a jake to je prkno??mas nejake foto a jaka by byla cena??Dik moc :)
o 19.12.2010, 13:51 | hlavon
jesli maš 180cm tak prkno cca 158 nebo 160 ja mam nějakych 178cm a prkno mam 159
o 19.12.2010, 14:03 | pista tdi
nemam s tim vubec zkusenosti tak zbiram informace co a jak. :)
o 19.12.2010, 16:47 | hanx | Upraveno: 2010-12-19 17:48:09
Hele jestli chceš, měl bych na prodej snb Flow merc 160 cm i s vázáním Flow a taškou Gravity. Mám stejný tělesný proporce jako ty:-) Je 3 roky starej, ale jetej jen sezonu a tejden. Kdyžtak se ozvi na mail, pošlu ti fotky a víc info.

Jen pro info, flow už je docela dobrá značka a je to dobrý prkno, jak pro začátečníka tak pro středně pokročilýho. Původní cena přes 10 tisíc (bez bagu), já bych si představoval tak 5 500,-

EDIT: ta fotka trochu mate, na tý tmavší vrchní části se střídají černé matné a černé lesklé pruhy a to logo není šedé, ale lesklé černé

foto k příspěvku  od hanx

o 19.12.2010, 16:57 | pista tdi
Dekuji za info.tak se mi nakonec ozval jeden kapacita a ma stejne proporce jako ja a prodava komplet i s botama a jeste nejake doplnky k tomu.Tak zitra mi to posle.

Tak uzaviram tuhle diskuzi.Dekuji za informace. :)
o 19.12.2010, 17:03 | hanx
Jen bych ti poradil boty kupovat zvlášť a nebrat je pokud ti nebudou stoprocentně padnout... Boty jsou na ježdění to nejdůležitější a pokud si je vybereš špatně, tak ti to může celej zážitek z ježdění zkazit...

Musíš si oboje nazout a nějakou dobu se v nich procházet a proskákat. Nesměj ti bejt vůbec volný, noha v nich musí bejt úplně pevně a nesmí se ti ani o kousíček v těch botách hýbat (na zkoušení si vem i pořádný ponožky, nejlíp takový ve kterých potom budeš jezdit)

Věř mi, já jsem si kvůli špatným botám "zkazil" týden na horách...
o 19.12.2010, 19:05 | pista tdi
No ty boty jsou rok stare a jete jen sezonu a to jen parkrat.A velikostne taky odpovida.Tak snad bude vse ok.Ale diky moc za info.Ja verim ze boty jsou dulezite.Snad bude vse ok. :)
o 19.12.2010, 19:31 | hanx
jinak ta velikost se stejně může lišit, já normální boty nosím velikost 46 ale snb boty mi seděly u každý značky jiná velikost a nakonec jsem koupil 44, takže je určitě nekupuj bez vyzkoušení....
o 19.12.2010, 21:18 | Kupinka
koukni se na - www.snowboards.cz tam se koukni na sety třeba jen Vázání a Prkno nebo jen prkno vázko koupíš v nějakém bazošu do 500,- a boty taktéž!! Jinak prkno nejlíp po bradu!!!
o 20.12.2010, 10:10 | hanx
prkno za 500,- bude největší šmejd pod sluncem.... Kupinka asi neví o čem mluví :(
o 20.12.2010, 11:17 | Kupinka
hanx: Je to myšleno trošku jinak měla tam být mezitím ,, Vázání a prkno nebo jen prkno '' tak na konci má být tečka!!! A jinak vím o čem mluvím...
o 20.12.2010, 12:39 | hanx | Upraveno: 2010-12-20 13:39:12
nechápu... prkno za 500,- :-D normální prkno s dřevěnym jádrem prostě 500,- stát nemůže a jestli jo, tak to bude naštíplý nebo bez skluznice či co já vim, ale 500 je prostě nereálná cena byť jen za samotný prkno ;-) Je jedno jak tu větu napíšeš:-)

EDIT: ještě tu napiš že na aukru seženeš netbooky za 1500,- a jdu odinstalovat internet... :-D
o 20.12.2010, 19:23 | Kesam
:D
o 20.12.2010, 21:10 | Fordik
Třeba na uakru je toho plno, viz:
[ Link ]
[ Link ]
a další. Akorát podle nohy budeš muset možná sehnat snb s označením W jako wide (ten je širší pro větší velikosti bot. Ty nekupuj na inzerát, jedině že by si měl možnost je vyzkoušet. Blbý boty ti fakt můžou zkazit celé hory.
o 20.12.2010, 23:42 | hanx
no tak takovýhle noname prkna ani neberu jako snowboardy, bůhví z jakýho je to materiálu atd. Můžete říkat, že pro začátek to stačí, ale já si to nemyslím. Na hodně nekvalitním prkně bez dřevěnýho jádra nejen že se nenaučíš nebo naučíš špatně, ale je to i nebezpečný. Jestli si někdo neni jistej, že bude jezdit a chce to čistě jen vyzkoušet, podle mě je lepší koupit buď trochu lepší bazarový (značkový, ne noname) nebo přinejhorším ta půjčovna.. daj se taky sehnat nový prkna za celkem rozumnou cenu (Gravity např.) který potom vždycky nějak prodáš a ani ne nějak výrazně pod cenou (částka kterou na následnym prodeji proděláš bude podobná ceně zapůjčení ojetýho oprejskanýho prkna z půjčovny)

Jinak wide prkno na nohu 44 je blbost, začátečníkovi se na tom bude hůř učit celkově wide prkno je trošku na jiný rozměry prken a nohou... stoprocentně brát normál prkno, ne wide...

o 21.12.2010, 20:47 | guster
Já když začínal tak jsem to řešil půjčovnou. jednu sezonu jsem si prkno půjčoval, terochu jsem se rozjezdil a na nadcázející sezonu jsem si koupil prkno svoje. Nechtěl jsem investovat nějakou závratnou částku tak jsem koupil set Gravity, který mě vyšel na 7000 i s botama a musim říct že moc velká spokojenost. U gravity jsem zůstal a měnit značku ani nehodlám, levný a kvalitní
o 23.12.2010, 13:26 | Fordik
Mě teda jeden nejmenovaný místní člen od gravity odrazoval,ale na naučení a občasné ježdění to asi stačí. Já nakonec skončil u české firmy CHOC a spokojenost. Nohu mám 45 a normální prkno mít nemůžu.Zasekával bych se patama i špičkama.
o 23.12.2010, 18:08 | hanx
Gravity jsou pro začátečníky OK prkna za fajn cenu, ale pro lidi co jezděj trochu víc už je to potom málo...

Fordik, jestli máš například 170 cm, 45 botu, stance máš s malými odklony a k tomu ještě botu s určitym tvarem paty a špičky, tak potom ano, potřebuješ wide prkno:-) je to od konkrétní situace a musí se to posoudit případ od případu, ale začátečník se 180cm a 44 nohou v 90% nebude potřebovat (respektive neměl by mít) wide prkno.

Mimochodem bavíme se o prkně s měkkym vázáním, ne o sjezdovym (alespoň já o něm mluvím).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3248 sekund.