Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Mobily na ND Nokia

o Navštíveno 858x o
o 28.12.2010, 02:51 | empi | Upraveno: 2010-12-28 03:54:22
Mám tu nějaký mobily který by měli fungovat, popíšu.

Nokia 3410 komplet rozebraná na ND, fungovala, teelfonovala, svítila atd s krytem bez příslušenství...

Nokia 3510i bar. display, rozebraná komplet, fungovala, bez krytu...

Nokia 8210 fungovala, ale vypadá na prasklej display kryt nekompletní, jenom přední

Nokia 5310 Xpressmusic stav tak nějak všelijakej, prasklej display + nová náhradní část klávesnice se sklem na displayem za 500,- tak kdby to někdo chtěl, jenom to přední tělo, tak dám cca za 150,- Kryt má, ale jak říkám, všelijakej ... Fungovala, až na prasklej display.

Baterie:
Nokia N97 8GB - BL-6F stav nevím, měla by jet, nemám jak ozkoušet
Nokia 5310 XM - BL-4CT jede, ale nevím jak dlouho vydrží
Nokia 3410/3510 co si pamatuju tak v telefonu byla chvíli jetá fungl nová, nevim jak je na tom teď
Nokia 3410/3510 - BLC2 měla by fungovat...

Telefony mohu složit dohromady, ceny nabídněte pokud máte o něco zájem. Pokud by byl opravdu zájem, tak mohu zjistit stav jednotlivých telefonů. Prodávám to na ND.
Dobírkou, osobním předáním nebo na ucet, to je mi jedno. Jen maily nebo sem, ICQ nepouzivam moc.
Pro ty co by chtěli fotografie: Mohu zatím vyfotit jenom mobilem (2MPx) mám telefon v opravně, ale tenhle týden by měl být hotovej, tak bych popípadě pak nafotil.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.331 sekund.