Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Fungl Nový Gril

o Navštíveno 1670x o
o 29.12.2010, 21:57 | Thullo
Prodám fungl nový gril ještě zabalený - jedná se o Campingaz Adelaide 3 Woody

výkon: 14 kW, grilovaci plocha: 2800 cm2 (grilovací rošt + litinová plotna)

Cena běžná cca 5.000,-
Na webu je za 4.700,-

Moje cena: 3.000,- (plus pošta nebo osobní odběr Ostrava a okolí)
Tel: 775 636 616

foto k příspěvku  od Thullo

o 29.12.2010, 23:33 | ACEMajky
predpokladam ze je to plynovy gril. Kdysi sem o plynovym uvazoval, takze bych mel zajem,a le chci se optat, pry to maso z tooh neni takove, jako z dreveneho uhli - proste tomu chybi ten nadeh toho koure a smradu

Nemas s tim zkusenost?
o 29.12.2010, 23:38 | Midnite
jj vypadá to na plynový a je pravda že to maso není takové jako z klasického grilu... to ti potvrdí každý kdo často griluje (jako já :) )
o 30.12.2010, 07:14 | Thullo
2 ACEMajky:
Zkusenost bohuzel nemam, ale dle me to bude jak pise Midnite - co je horsi je to, ze vcera mi psal clovek chvili po 10te hodine vecer, ze ma zajem a dnes zavola, takze zatim to ma blokle. Kdyby to nevzal, jsi 2hy v poradi. Nezlob se prosim.
o 30.12.2010, 10:19 | ACEMajky
Thullo - uplne v pohode, kdybych na to chvatal, tak bych taky zavolal, neboj :)

Me odrazuje prave ta chut, asi budu muset sehnat nekoho v okoli, abych t ochutnal, treba ten rozdil nebude tak desnej a nebo mi to treba bude chutnat vic

Predpokladam, ze kdyz na obyc gril (na uhli) dam neco v alobalu, tak by to mohlo mit stejnou chut, jako tady na plynu ne? - k tmu v alobalu se dostane jen teplo, ne coud z uhli, cili by to bylo srovnatelny?
o 30.12.2010, 10:31 | Bladzej
Uhlí je uhlí co se týče chuti. Pokud to maso máš v alobalu, tak už to ale nepoznáš. Nevim jak plyňák, ale elektrika je hrozně jednoduchá na údržbu proti uhláku.
o 30.12.2010, 10:51 | muSlim
Ja som zas za plyn, ako Hank Hill :-)))
o 30.12.2010, 12:12 | tommas
používal jsem oba, jak plynový tak klasiku na uhlí a do budoucna si chci koupit plynový. Sice to není opravdové grilování v porovnání s uhlím, ale maso se dá připravit lahodně a hlavně to je bez starostí: přijdeš-pustíš-griluješ-vypneš-jdeš
o 30.12.2010, 20:48 | Thullo
2 ACEMajky:
Tak bohužel, prodáno - dotyčný si jej vzal :o(
o 31.12.2010, 16:20 | Harryp
Používám obé (plyn s lávovýma kamenama a dřevo/brikety atp.) a nevím tedy jak se změní chuť steaku, který dělám na mramoru a plyn nebo uhlí je v tu chvíli jenom pohon... řekl bych tedy,že záleží co a jakým způsobem se připravuje.
o 01.01.2011, 14:07 | ACEMajky
Thullo - OK, diky za info, v pohode
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3236 sekund.