Navštíveno 1975x

koupím pover box na TDi 66kw VW passat 1.9Tdi.. díky za nabídky
shani pro rotacku 66kw ty si hodil pro pdcko ,-)
to je fuk, stejně je to totálně nahovno :)
nevím proč by to mělo být na hovno pane Chytrý...

10.01.2011, 19:53 |
lišky nahovno to není, taky jsem s tím jezdil. není problém. měl jsem na rotečce i na PD. Podívám se jestli bych doma ještě nějaký nenašel. Určitě tam mám z PD, z rotačky jsem taky měl, ale nejsem si jistý, zda-li jsem ho už někomu nevěnoval.

10.01.2011, 20:56 |
Rudi to ať koupí radši trysky
zvýšit výkon a snížit spotřebu? totální kravina

10.01.2011, 22:13 |
zipp Midnite: oblbnout řj? supr nápad
není lepší si už připlatit za chip?
kamos dal vstriky a jede mu to jako prase a to ma taky puvodne 66kw!!!!! kontaktuj firmu diselpower poradi popripade i namontujou cena byla kolem 4.000. je fakt ze dotoho trochu spadl ma uz i jiny turbo nejakyho hibrida intercoler atd momentalne 195koni 370nm najdo video a poslu
na tohle se vyser a dej od toho ruce pryc, vyhodis dost penez ja jeden blby odpor :)
[ Link ] a radeji investuj do kvalitniho chipu nebo vstriku atp :)
Dej vstřiky 520 nebo 764 (podle toho jaký tam máš turbo) a nech to odladit. Mám 520ky a chip od TDIFuna. Nasypáno cca 100kW a absolutní spokojenost.
taky mám doma jeden harcore powerbox, mám ho jako odstrašující příklad. Opravdu doporučuju všem si ho otevřít, aby pochpili, že tudy cesta nevede:-)))
Ten můj má dokonce potenciometr, uživatel si tím může "ladit výkon" :-)))))

11.01.2011, 19:05 |
DITR | Upraveno: 2011-01-11 19:06:38
tomass tak ten je nadupaný známý koupil taky a měl tam nějakou žvákažnu nebo co to bylo a v tom byl odpor :)) určitě to dá nějakej brutak power!!! kup radši vstřiky nebo to nech nachipovat!!
dokonce se dívám že je tu i link na to samé :D
tak dieselpower nekontaktuj..kalkulace na Octu 81kw na 145 koní byla za 35 tisíc korun..V plánu 190 koní cena do 15-20 tisíc. Deiselpower never more ;)