Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Winter car - Mazda 323F BA

o Navštíveno 1982x o
o 23.01.2011, 11:50 | gebar | Upraveno: 2011-01-23 12:00:34
Tak prodávám Mazdici: Je to 323F BA r.v.:1998, 1.5i 16V (65kW) barva světle modrá, najeto 172t km, centrál na DO, zámek zpátečky, přední okna v elektrice, 2x pytel,ABS, klima (nefunkční-nenaplněna). Alu 14, obuto do parádních Good Year UG7+. VADY: občas bliká kontrolka airbagů (čidlo?), nefunguje ostřikovač a vyhřívání zadního skla, nenaplněná klima, byla malinko ťuknutá na PP roh (měnil jsem světlo) ale nárazník je trochu popraskaný, jinak je to městský auto, takže dost škrábanečků z parkovišť. A začíná se na pár místech objevovat koroze.
S autem jsem do teď jezdil, takže nikde nestálo. STK do 09/2012 - vyměněn stabilizátor a čep na PP kole, olej, filtry, fridex. Ještě před prodejem udělám brzdovou kapalinu a obložení na zadku. Jinak je to spolehlivý auto - nikde mě nikdy nenechalo.
Představa o ceně 20k
Foto dodám během dneška/zítřka
Dotazy sem... nemám co tajit :o)

o 23.01.2011, 12:24 | gebar
Tak jsem narychlo udělal pár obrázků, odpoledne to vezmu přes myčku a dodám lepší. Ještě jsem si vzpoměl, že jsem dával před pár měsícema nový výfuk. Po dohodě můžu přidat Alu 15 s letníma Firehawkama 195/50. (2x60%, 2x dojezd)

foto k příspěvku  od gebar

o 23.01.2011, 12:25 | gebar

foto k příspěvku  od gebar

o 24.01.2011, 10:58 | gebar
nikdo nic? nechám vč. těch Alu 15 na léto.
o 24.01.2011, 13:53 | Jerry.s
nechceš sem hodit fotky kde všude a jak moc je to rezavé? plánuju něco koupit ale potřebuju aby mi to nějaký ten rok vydrželo
o 24.01.2011, 14:05 | gebar
Něco sem hodím. zatím nebyl čas, včera jsem jel pro nový auto a vrátil se až večer. Každopádně do další technický v pohodě vydrží (dělaná v září - poctivě!) a myslím, že i bez nutných investic. Nejhorší je asi ďoura v PZ podběhu (asi 1x2 cm) jinak klasika bublinky - lemy, malinko prahy a sem tam lem přední kapoty. Nechci malovat med kolem huby, ale na běžný ježdění A-B svůj účel splní. Podvozek i motor OK.
Zatím má zájem kolega z práce (nazávazná rezervace :o)) Jinak stále volné ;o)
o 02.02.2011, 09:52 | gebar
Stále aktuální - kolegovi se nevejde kočárek :o)
o 04.02.2011, 11:49 | gebar
Prodáno...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3577 sekund.