Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Aprilia RSV 1000 Tuono Fighter

o Navštíveno 1231x o
o 13.02.2011, 11:04 | srsen600 | Upraveno: 2011-02-13 11:04:54
Rok-2003, Najeto-19600km, STK-3/12, výkon-98kw, CENA 80TIS KČ

TOP-STAV!!! Nebouraná-nejetá na okruhu. Udržovaná, krásná, servisovaná, spolehlivá a vyšperkovaná motorka. Super vzhled a jízdní vlastnosti. Koupeno v ČR, jsem 2. majitel, Tuono mám již pět let. Poctivé kilometry-serviska +doklady. Servis v Aprilii. K moto všechny klíče, manuály, návody a nářadí. K motorce dám věci z výměn za tuning díly. Investováno mnoho peněz.
VIZ-Úpravy- zrcátka model 2006, ladák arrow + chip eprom, LED blinkry, titax páčky, kryt sedla, ARP přepákování, KaN filtry, řidítka protaper, zavažíčka-rolny-šrouby evotech, kryt řetězu s nápisem, vlastní kryty chladiče, držák výfuku z R-verze, víčka kapalin s popiskem od wr design, padáky RD, zánovní baterie… Tlumič řízení, pancíř. hadice již v základu. K motorce jsou nový gumy Dunlop Qualifier II za 6tis (nenazuté)… Motorka celoročně v garáži. Přídám tankruksak na nádrž. Velký servis za 8tis Kč v 15000 km. Vyměněný kapaliny před zimou. Za 2tis km bude hotová řetězovka. Při rychlém jednání jsem ochoten na ní slevit. 732857376
Více foto- [ Link ]

[ Link ]

o 13.02.2011, 11:05 | srsen600

foto k příspěvku  od srsen600

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4212 sekund.