Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Renault Megane sport

o Navštíveno 947x o
o 31.03.2011, 15:54 | Proffesor_W
Koupim Megane sport, pozadavky:
- cena rekneme do 300 000,-
- cim min km, tim lip, s prihlednutim k celkovymu stavu auta samozrejme
- POUZE 3 dverovou variantu
- pokud mozno facelift 06 (pokud super stav, klidne nemusi byt)
Vybava:
- vestavena navigace
- kozeny sedacky s vyhrevem nebo Recara
- tempomat

Bez tuzingu, bez "tuningu", bez cipu, bez "sportovnich podvozku, bez "ladenych vyfuku", bez aftermarket kol.
Na barve nezalezi, pokud by byla svetle modra,bila nebo cerna,nezlobil bych se :D

Necekam ze by se naslo hned 20 aut, ale nahoda je blbec, dlouho hledam, v DE mi utekl jeden F1 Cup se samosvorem :( a od te doby tam nic kloudnyho neni.

o 31.03.2011, 18:31 | bigmat
peknej vyber!! mit love sel bych do nej...Kamarad taha auta z DE a takovyho ma nekdy tedka privest ale pro sebe na leto,jinak ted ma krasny modry gabrio megana teda 04 pred faceliftem kuze vyhrivane sedacka atd..
o 31.03.2011, 18:58 | Proffesor_W | Upraveno: 2011-03-31 19:03:53
[ Link ]

ale to uz je moc penez, tech 300 je maximalni strop a spis pocitam i s pripadnou mensi slevu v tomhle pripade. Realne tak 280tisic. I bych mozna tech 300 dal, ale to by musela byt vonavka v peknym stavu se vsim co jsem tu psal. Ten v odkazu je super treba.

cca 3 mesice jsem prebiral co a jak, vybiral mezi Fordem Focusem ST, Astrou GTC 2.0T, Golfem V GTI, C4 VTS, 147 GTA. Forda jsem zavrhl kvuli priserne ergonomii interieru (ne jen ty sedacky u socky). Opela kvuli spotrebe ktera je cca 2x takova jako u Megana kterej ma vic PS. C4 je slabe i kdyz hezke. Golf ... je to golf. Alfa, tam jsem dlouho vahal, ale zustanu vernej znacce kterou jsem do ted jezdil. Navic Podvozkove to neni vubec spatny auto. Interier je fajn, sedacky paradni. A jestli to bude mit problemy, no co, ktery auto nema. Jsem na 100% rozhodnutej, pokud nezenu F1 Cup, tak potom normalniho sporta.
o 31.03.2011, 19:23 | bigmat
ta modra mu slusi asi ze vsech barev nejvic skoda ze jsem ho take nesehnal v modre...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3095 sekund.