Navštíveno 3554x

13.04.2011, 13:20 |
Fordik | Upraveno: 2011-04-13 13:22:13
Prodám flexipass poukázky v hodnotě 9tis. Kč, poukázky jsou po 200 Kč kuponech viz foto. Prodej pouze všech najednou, cenu si představuju 8tis. Rozumná dohoda možná. Využitelnost a info zde
[ Link ] edit: platnost do 31.12.2012, jak je vidět i na fotce

13.04.2011, 13:21 |
TROY :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))) to znám
Mám doma stravenky za 10tku )
Troy: minulý rok jsem měl taky a udal jsem je asi během 4 dnů.

13.04.2011, 14:15 |
Bucci hehehe... přesně tyhle sem dostával od jedný kámošky free, využil jsem je v tehdejšim Factory Pro - a luxus
:-)
jo presne tyhle sem kdysi dostal v praci a hodil sem je do kanalu vcelku k nicemu -))

13.04.2011, 14:31 |
FSAL vinzek: jj, vcelku k nicemu, jen s nima muzes zatahnout cast dovoleny, kino, bazen a dalsi spoustu zbytecnosti ... :)

13.04.2011, 14:46 |
Bucci FSAL: přesně... nebo právě i tu posilovnu (jak vstupy, tak konzumaci)

13.04.2011, 14:47 |
clown ja s nima platil bowling :o)
FSAL prave ze jenom tohle a to je me k nicemu -)) jediny ze sem neteri nabral tunu vitaminu na ostatni neni cas
FSAL navic v nasi lokalite meste decine se dalo s timhle zaplatit jen v jedne lekarne a tusim nejaky rehacentrum tam bylo jinak vsecko nekam jet a to mas dalsi naklady ktery timhle nepokrejes prto me to bylo nanic
vinzek: taky ti je nenutím a pokud jsi je hodil do kanálu, tak si měl říct do kterýho nebo je někomu dát:o)
jinak jako fsal: zaplatit se s tím dá hodně věcí a pokud třeba jedeš nebo letíš na dovču, tak část můžeš zaplatit tímhle. Berou to snad všechny cestovky, viz můj odkaz.
pak že nejsou prachy :)) jeden syslí doma stravenky za 10ku a druhej vyhazuje peníze do kanálu
u vetnamcu tim jde platit vse... aspon u nas :D
hlavne nechapu podstatu prodeje kdyz to muzu zaplatit penezma a sem na tom stejne -))
Luke: :o))
vincek: protože jsou za 9 tisíc a já je nabizím za 8 tisíc. To znamená, že pokud budeš něco platit ušetříš 1 tisíc. Pokud se s někým dohodnu rychle, může ušetřit i víc.

13.04.2011, 18:16 |
TROY Luke
))))))) njn nejim :o) a mám rád hotovost a né nějakej papír
tak já si taky připadám jako trubka když jima platím, ale lepší než si je syslit do šuplíku :))

13.04.2011, 19:20 |
Lumík to Fordík: já byl docela rychlej :)
My s tím v práci normálně kšeftujeme:D každý rok fasujeme a pak se to prodává většinou 10000 za osmičku :)
Koupit se za to dá dovolená,ženské to berou na hubnoucí procedury, permoška na lyže, fitko ,bazen, kina, divadla, koncerty, a já si ted jdu do optika za to koupit sluneční brýle... jelikož je to sodexo tak je to rozšířený benefit.

13.04.2011, 21:06 |
X-sat (M)
Lékárny je také berou ;-)
Jj, většina ví, jak to využít :o)Mě se hodí spíš právě taky peníze, jelikož jedu na dovču, ale svým autem bez cestovky, čili to moc nevyužiju. Jinak bych si šel pořídit brýle a permici do fitka.
Lumik: byl a myslím na tebe ;)
Dám tomu čas do středy 20.4.

14.04.2011, 11:49 |
Lumík tak to moc rychlé není :) abych ti pak nenabídnul třeba o 500 míň než naposled :D
Už mi přišli další dvě stejné nabídky. Ty jsi byl první.

14.04.2011, 13:00 |
Lumík Vidíš to, že jsem nebyl mimo mísu :-) tak třeba nás někdo ještě trumfne uvidíš.
Jejda, tohle mám taky doma. Loni jsem propásl flexiny. Jaksi jsem je zapoměl utratit a letos jim mám také požehnaně. Možná se jich asi taky takto zbavim.
to Fordik: Omlouvám se za vstup do tvého příspěvku.