Navštíveno 2449x

Dobrý den, prodávám tyto černá alu kola obuté do nových pneu Hifly 205/55/16. Na pneu ujeto pouze cca 50 km, alu disky nejsou nikde škrábnuté, raději jsem parkoval půl metru od obrubníku! :-) Původní cena Alu disků 17000 a pneu 6500, doložím účtenkami! Aktuální cena 16 000!!! V případě rychlého jednání sleva, jelikož zabírají místo v garáži.

mohu znát výrobce kol?
Na sadu neznačkových kol a pneu mi ta cena přijde poměrně hodně přemrštěná.
né poměrně ale tak dvakrát přemrštěná ;-))
Dobrý den, omlouvám se, zapomněl jsem to zde uvést. Jsou to RSW. S cenou se v případě zájmu dá pohybovat.
Myslim, ze budes muset...
Klidně můj komentář smažte, ale na to, že jsou to levná čína kola a neznačkové pneu, tak je cena opravdu úplně mimo.
zkus to a uvidíš.... mrkni po inzerci na webu a uvidíš, co se použité RSW pohybujou. Porovnej to s jetými značkovými koly a uvidíš, jak jsi na tom.
Mazat vám určitě nic nebudu, chci kola prodat a budu rád, když se zde domluvíme na nějaké rozumné a odpovídající ceně...
Můj názor je ten, že je spíš problém najít někoho, kdo hledá kola a pneu této kvality
Pneu Hifly :-D ešte kola Hi-five a je to kombo :-D
ty vole Slime, se tu válím pod stolem smíchy....
hele RSW ma standartne cenu za novou 7x16ku 2230,-ks a je jedno jaky design
a gumy za 5500,-sada
takze za 14500 to mam vsechno novy,takze to vidim tak na max 8tis a to budes moc rad..

27.04.2011, 07:55 |
Pavel 528 | Upraveno: 2011-04-27 07:58:41
no cena je samo mimon,ale druha vec,ze nemas uvedenou roztec a ET,coz je docela zasadni info pro ev.kupujiciho...
PS:docela by me zajimalo,ktery ko.ot nahlasil tento prispevek jako zavadny...jako z jakeho duvodu???
No vlastne na techto strankach je to normalni,ze se tu vyskytuje hodne zavistivych zm.du....v tomto pripade to sice nechapu,ale je to tak...
řikám dvakrát :) taky si myslim že reál cena je těch 8k za RSW hlínu bez pneumatik :)))
podle potuněné octávky v pozadí určitě 5x112 :-)
"potuněná" oktávka v zadu je VRS od výroby, to je taky důvod prodeje kol. Měl jsem je na jedničkové oktávce, takže rozměr je podle mě 5 x 100.
dej to aukro, tady to stejne nikdo nekoupi
Díkec za tip, zkusim to tam dat

29.04.2011, 00:26 |
Flash tak si to zkusil a uš pro příště budeš moudčejší.
Nikdy bych si nekoupil kola nový a z kamenýho krámu,to radši jetý a v slušnym stavu.
A gumy Flyfi nebo jak to je asi kvalita za rozumnou cenu :-D
srry za ot.

29.04.2011, 07:50 |
gizmi kdyz si vezmes za kolik tu tykwoň prodava sady, tak minimalne budes muset na polovinu ceny. Kdyz si vezmu co me stali 18tky PLW s Pirelli pneu na golfa, tak jsem nekde uplne jinde nez ty a prodavam za 13t :o) Takze neporovnatelne a cenu pokud je nechces mit na dozivoti uprav ;)