Navštíveno 4529x

24.05.2011, 21:59 |
Aleshak | Upraveno: 2011-05-24 22:04:58
Prodám kompresor, který 5 let fungoval dá se říct non stop a pak nějaký de.... nekontroloval olej a kompresor jel bez oleje, takže se vydřely válce, a ucpávky, neni to klasickej kompresor s kroužkama, ale s ucpávkama, někdo si to třeba opraví...nafoceno tak jak to je rozebraný... jinak by byl funkční, veškerý info na fotkách, cena 1000,- a osobní odběr nutný, Krkonoše, Stará Paka, 739033155.

dále prodám autogen s příslušenstvím, skoro prázdný za 1500,-

Kompresor bych bral ale jak ho dostat do Prahy? :/
dojet si?ja jsem z jc popripade bych ti ho mohl priblizit jsem ci MB

25.05.2011, 00:40 |
Brnďa je na ten autogen potreba nejaky papir abych s tim mohl delat kdyby mi to nahodou bouchlo a shorel barak ?
Kdyby ti to náhodou bouchlo tak papíry budou zařizovat pozůstalí :-)
Kompresor pouze osobní předání :o)
Autogen je bez papíru, chci se toho zbavit, otec musí bourat garáž, tak neni kam dát.... :o(

25.05.2011, 18:13 |
Brnďa a to ma vlastne dve lahve ze? to nijak neprepravim kruci :( je to pekna cena, je me fut ze je bez papiru, ale myslim jestli ja snim muzu pracovat bez papiru
ot: člověk by měl být zaškolen pro práci s autogenem..
ale cena autogenu pěkná
doporučuji vložit inzerát sem:
[ Link ]

25.05.2011, 18:23 |
Brnďa prave ze me by se autogen kolikrat moc hodil, aspon bych nedozvejkal plno sroubku a tak, ale jak to dopravit :(
to MA.RTI.N: ma to 2 lahve, sjednej si dodávku, já odmontuju hodiny, hodim tam kryty na ventily, vem paletu a kurty a přijeď, hodíme to na ležíka na palety a pojedeš pomalu :o)Jestli to nemáš na podnikání, tak papír nepotřebuješ, je sice lepší mít svářečák, ale když nemáš, tak nemáš :o)
to Unihero: dík za typ

25.05.2011, 19:20 |
Brnďa Aleshak a to je prave to proc t neklapne, to dam za pujceni dodavky, pak nafta a vyjde mi to jak u nas v nejakym bazaru s touto technikou kolem 3 tisic :(
Chlapi já bych vám klidně i pomohl s odvozem, protože mam volno a docela se nudim. Bohužel jsem to svý teď uvařil :-(

29.05.2011, 11:30 |
Kesam By mě spíš zajímalo jak naplníš ty bomby :-)Jelikož ti je podle mě nikdo nenaplní dneska v tom jsou čachry machry mají tam nově ještě kody aby jsi si lahve nemohl pujčovat atd. A musí se s flašek platit pronájem takhle to má u nás teda Linde třeba ti je někde přepustí ale dělat to osobně bych nedoporučoval.

29.05.2011, 11:31 |
Kesam Když si tam dáš pojistku na acetilen SP proti spětnému šlehnutí tak ti nic nebouchne.
ty válce ke kompresoru jsou?měl bych o to zájem,mam to kousek do Paky.
kompresor je kompletní, válce jsou všechno k tomu je, jen je to rozebraný, kdyžtak zavolej 739033155
to Kesam máš pravdu s plněním jsou problemy, ale ja už to nepoužívám, je nam to k ničemu a když zajdeš kde je plní, nebo prodávají, tak se vždycky dohodneš :o) dělá to takhle známej, prej to jde všude :o))
Kompresor prodaný, autogen stále k prodeji se slevou na 1200,-
Kesam: tu pojistku rpti ZŠ bych tak nepřeceňoval - koplega z bývalý fabriky by mohl vyprávět, ajk skákal přes zábradlí do řeky:-)