Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: koncák Magnaflow

o Navštíveno 678x o
o 03.07.2011, 14:27 | Brnďa
Zdravíčko, nemá někdo z vás koncák od magnaflow? je to jedno jaký, ale aby mel vstup 2,5 palce a víc ne míň. Měl jsem objednan z A1 racing turbo XL, ovsem poslali 51ku,as kdys jsem jej poslal na reklamaci na vymenu, tak mi posledni 65ku prodali. Já doufám že aspon vrati penize, potrebuju urgentne dodelat vyfuk. Mel by byt z nerezu. NEbo zda mate nejaky tip na kvalitni lauf, budu rad. Docela to hori, sic mam rezonator magnaflow, tak bych rad udrzel znacku, je to takovy decent. Díky za rady a napady :-)

o 05.07.2011, 00:11 | Brnďa
muzete smazat, sehnano
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5076 sekund.