Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P:Formana rv92 investice 20tisíc do tech.stavu

o Navštíveno 2079x o
o 23.07.2011, 13:09 | Flash
Kdo by koupil Formana který má LPG BRC bombu tomaseto 60L válec....

auto má najeto poctivě 170tisíc dělané brzdy motor vše kromě plechařiny...je potřeba ho vyvařit nebo nějak poladit...STK do konce roku a je potřeba aby to koupil ZTP kvůli ekobuzeraci.....

cena by byla dohodou a nebo prodám samostatně LPG je to plně funkční

foto sem hodim

o 23.07.2011, 14:21 | luda551
20tisic do facka :D jako žert dobry, novy te vyjde na 500-1500 :D
o 23.07.2011, 14:25 | PAVELK
zase další šťoural,asi dost záleží co tam dal, LPG není zdarma, za 500 koupíš shnilou ludru bez SPZ co už ani nejezdí
o 23.07.2011, 16:10 | Flash
Ludo od tebe bych to necekal.
a lpg neni zadarmo...auto bylo rodicu a oni do toho daly penez dost...dojed si na firmu a co te na favo stoji 5kil?..je to po vymene novych dilu ne z vrakace..nemusis startovat beno ale rovnou na lpg bomba 4roky..hodne tohoodtahal a porad jede ok...8l/100km lpg
o 23.07.2011, 16:55 | hoff
Blesku ty asi nejsi normalni :-D o radek niz prodavas LPG z formana a tady zas formana s plynem :-D
o 23.07.2011, 17:04 | Schejby
Hoff : a pak bude inzerát forman bez plynu :D Kluku ty nám dáváš :D
dohoda + něco za přepis... Slyším že forman volá šrot... Taky jsem měl doma fáčko mělo najeto poctivích 60 tisíc... podlaha u řidiče byla shnilá tak jsem se rozhodly a šel do šrotu...
Poradím: natři na zeleno a do kopřiv :D
o 23.07.2011, 17:13 | Kesam
Ty vole já mám tedka faknu a auto na rybu super šel jsem na stk abych věděl co a jak ze známosti jo.Když sem to viděl tak jsem se zděsil palivové trubky chcaly brzdové na sračku schnilé štíty bubnu zezadu jak výloha díra jak do prdele prah z izolačky blatník na sráč lemy to jsem věděl oprava mě vyšla jenom komplet matroš new díly na 2800 plechařina brzdy no všechno repas za tyhle prachy kára jako kráva má to kouli a mám káru takže já jsem sním spokojenej.Komple jsme to udělali s fotrem doma na kozách :-)
o 23.07.2011, 17:20 | hanx
Nechápu, jak všichni můžete rovnou to auto odsoudit když tu nejsou ani fotky. Měli byste se nad sebou pánové zamyslet... Je to stejný jako každý jiný auto a to, že často jezděj hnusný fáčka ještě neznamená, že tohle konkrétní je taky prohnilý. Alespoň si počkejte na fotky než někoho začnete urážet jak si vůbec dovoluje prodat formana. A taky nevidím důvod proč by nedal inzerát na plyn zvlášť, třeba někdo ten samotnej plyn vezme radši, tak co by si ten inzerát nedal?

Flash: příště si nejdřív připrav fotky a všechno najednou, jelikož to, že dáš do nadpisu investice 20 tisíc, očividně nikoho neohromíš, zvlášť takovýho auta, navíc když ani nenapíšeš v čem ty investice spočívaj a celkově, je tu hrozně málo informací.
o 23.07.2011, 17:45 | hoff
hanx: pokud nesledujes co tu Flash predvadi, nepochopis :-P
o 23.07.2011, 18:16 | hanx
hoff: aha, no nevim, ja reaguju jen na tohle :-)
o 23.07.2011, 19:39 | Flash
Hoff: bleska si nech na doma ok?

investice to byly ale dneska to nikoho nezajima to je jasny.
taky za nej chci 5tis.
Brzdy,lanovody,snizena hlava,az budu doma poslu komplet opravy.
pokud se proda bomba mam jeste toroid na 2roky takze ten by tam sel.
ale jo jen si rejpnete kdyz je to zadarmo

taky za nej chci 5tis.

taky za nej chci 5tis.
o 23.07.2011, 19:47 | Schejby
Hele myslím že by to stačilo jednou napsat ne? :D
o 23.07.2011, 19:50 | Flash
Krasavec to neni ale motorove to je ok. Stk poctiva tazny .
jako neni to spatny..ono je lepsi se tady emocne vybit nez poradit .
a ma zelenou barvu :)
o 23.07.2011, 19:50 | Flash
Krasavec to neni ale motorove to je ok. Stk poctiva tazny .
jako neni to spatny..ono je lepsi se tady emocne vybit nez poradit .
a ma zelenou barvu :)
o 23.07.2011, 19:53 | Flash
Trochu se to jebnulo
o 24.07.2011, 08:05 | walish
A když otevřu kufr,dostanu jakoby ránu pěstí?
o 24.07.2011, 13:37 | Flash
Ha ha no to nedostanes audio tam neni zadny.
o 24.07.2011, 19:56 | Nismo.Power
to lpg nemá cenu 5k ani kdybys k tomu dal formana.... stejně tak za formana dneska většina lidí platí 3kkč za likvidaci protože to je neprodejný....
nicméně v týhle republice najdeš kopu idiotů který ti za ten křáp urvou ruce :D
o 24.07.2011, 21:45 | Rudi
Zrezlej není, ale je potřeba ho vyvařit nebo nějak poladit :-DDD
o 25.07.2011, 09:12 | hanx
inzerát už dva dny a pořád tu nejsou fotky:-D s mým prvním komentem jsem se asi seknul
o 25.07.2011, 11:37 | Ráca-WRC-
FLASH: SCRAP
o 25.07.2011, 11:40 | Nismo.Power
hanx : hledá úhel z kterýho je vidět nejmíň děr do auta :D
o 25.07.2011, 11:42 | Ráca-WRC-
Nismo.Power: TUZINGÁŘI NEBO LIDSKÁ SPODINA
o 25.07.2011, 12:20 | RedBaron
Vůbec nechápu nikoho, kdo by chtěl kvůli něčemu takovýmuhle řešit nějaký ZTP, přepisy, vyvařování atd. Na pojížďky si za desítku nebo dvacku člověk koupí jiný vcelku zdravý auto a lpg neřeší protože to dělá rozdíl nula nula prd a na větší nájezd kdy by to smysl mělo, už asi těžko bude kdokoli chtít trávit čas a riskovat kejhák v sajrajtu jako je fakan. To dojezdi na ryby, věnuj bráchovi, bratránkovi nebo synovci s mokrým řidičákem ať se to naučí otloukat po parkovištích a nehroť tu takovejhle inzerát vhodnej tak k pousmání :o)
o 29.07.2011, 00:10 | Flash
RedBaron: jo hochu asi o tom moc nevíš...jaký auto ti pojede hned na lpg nebo jaký auto ti nastartuje na LPG no ani jedno se vstřikovánim a v tom je fakan perfektní v době drahého benzínu..ale ty seš asi bohatej tak ti to je jedno a vozíš se v audině či co ale tohle už nebudu poslouchat je to k poblití
o 29.07.2011, 00:14 | Kesam
Prodáno jo??:-)
o 29.07.2011, 00:29 | worm03
ty woe, když chceš každej svuj příspěvěk smazat, tak sem ani nepiš...
o 29.07.2011, 00:42 | Samantus
je mi z vas na bliti... kolikrat lituju ze sem neco pisu a nenecham svoji registraci na tomhle serveru chcipnout!!!!!! at si tu flash predvadi co chce, ale na vas fakt nema
o 29.07.2011, 06:38 | P3RF3KT
:)))))) jen mu dejte co se do nej vejde :)
o 29.07.2011, 10:27 | worm03
Samantus: Zase jenom slibuješ? :-D
P3RF3KT: Mě už nic nenapadá :-D
o 29.07.2011, 14:52 | Proffesor_W
puvodne jem nechtel vubec nic psat, podobny veci mne nechavaji klidnym, ale pak prijdou veci ktere mne umi nopak pekne nastartovat:

1) kdyz je to takovej stroj na penize, proc to prodavas?
2) v cem konkretne e dobry startovani na LPG? V cem mi to jako pomuze? usetrim 50,- za mesic?
3) ad tvuje odpoved RedBaronovi... ze ty jsi ten typ cloveka kterymu kdyz nekdo ukaze svoje auto, tak tva prvni otazka je "kolik to stalo"?
4) jeste k redbaronovi (ma BMW tusim), nemusi byt bohatej, mozna jenom neni tupej popripade linej. Mozna v praci na nocnich neposloucha radio jako nekdo, ale dela to co ma.
5) radeji si koupim za 30000,- nejakyho naftovyho golfa, opela nebo i starou audinu, nez tenhle obludnej vytvor komunisticke ery

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3411 sekund.