Tak je na prodej.
BMW 330i, 190 KW, 6ti kvalt, manuál, r.v.2005, najeto 173 000 km poctivých, tmavě modrá barva
Auto původem z Belgie, před koupí prověřeno v Belgii v servisu – vše OK – jinak bych ho nekoupil.
Ještě prošlo jednou prohlídkou v servisu BMW, kde pracuje velmi vychvalovaný BMW klubem dotyčný Horys. Vše v pořádku.
podvozek je tam nějaký sportovnější – mpaketovej?
Auto mám rok a půl, najel jsem s nim cca 35 000 km, ale teď je třeba nějakého kombíka, buď
nového nebo zánovního a zřejmě to bude nafta – nějaká dotace z práce bude.
Přesnou výbavu doplním později, někde jsem to měl vypsané.
Za dob mého vlastnictví jsem na autě nechal udělat následující (u dotyčného Horysa, protože ten člověk se zřejmě vyzná)
Co jsem nechal vyměnit:
- po koupi pro jistotu olej, filtr, dále výměna čepů, silentbloků na zadní nápravě, geometrii, seřízení ruční brzdy, nějaké to přetěsnění , výměna kladky a řemene (nevím teď u čeho), elektronická vodní pumpa, výměna termostatu, axiální ložisko, uložení tlumičů, přední čepy, výměna nějakého čidla jak je kapota.
Nedostatky: nenatáčí mi pravý xenon, ale nechtěl jsem to řešit zatím
Před koupí mi bylo řečeno, že auto bylo zřejmě lakováno. To jsem znejistěl, ale pro důkladné prohlídce, u které jsem byl mi bylo řečeno, že se toho nemusím bát.
K autu jsou veškeré doklady, servisní knížka vedena tuším do podzimu 2009, všehny klíče, 4x lité kolo se zimní pneu, 4x letní kolo s letními pneu, oboje velikost 17´.
Jak se dostanu k té výbavě, dodám.
Co se týče spotřeby – to už jsem někde psal: Dálka dle předpisů – 7 Litrů (ČR, Chorvatsko a zpět to stejné), město cca 10.
Auto jsem umýval ručně, sem tam na laku od kamínku ďupka ale tomu se člověk nevyhne.
Stav: výborný, případný kupující si může auto nechat prověřit v servise, nafotím cokoliv bude potřeba.
Prosím bez zbytečných OT
Cena nyní: 375 000 Kč (menší dohoda možná)