Navštíveno 1185x

Nemuzu si pomoct, tenhle telefon me proste bere :o))
Taky si ho chci teď koupit. Dotykáč mě nepřesvědčil.

27.11.2011, 18:18 |
kasko jaké máte důvody?
já ho mám, ale právě se chystám přejít na Iphone 4.
jedinou výhodu jsem viděl za úžasnou výdrž baterie. Jinak nic moc, ani na maily to není nic moc...
Tři kolegové v práci je mají a nedají na ně dopustit. Ono záleží, k čemu ten telefon tomu či onomu slouží a v jakých podmínkách ho obsluhuje. Mně stačí telefon na volání a psaní SMS. Ostatní je pro mě zbytečnost. Snad ještě ta navigace, budík a kalkulačka. Ale ani internet a ani nic jiného v telefonu nepotřebuji. Vyžaduji spolehlivost a výdrž baterie. A možná pro tyto své nároky si kupuji nový mobil až po smrti toho předchozího. Nyní mám myslím třetí nebo čtvrtý od r.98, kdy jsem si koupil svoji první Motorolu.

27.11.2011, 22:19 |
hanzz No, že bych ti prodal tu moji? Zítra ji teda během 3/4 roku nesu na druhou reklamaci, ale ihnd po tom bych se jí možná zbavil :)
Kdyz ti daj novou, tak proc ne.
Metal Grey ;o)

27.11.2011, 23:19 |
hanzz Mám černou, škoda :)
Já jsem tu nákup toho founu řešil loni. Moje požadavky v podstatě nesplňoval žádný jiný foun na trhu (nedotykáč, wi-fi, GPS, rozměry, výdrž baterky...). Nyní po 3/4 roce jsem trochu rozpačitý (decentní formulace :). První reklamace byla asi po 2 měsících, kdy mi totálně chcípl a musel jít na reinstal. Teď se mi pos*ala baterka, takže mi telefon vydrží maximálně dva dny :(
Fajn je wi-fi, funkční navigace zdarma, rozměry a hmotnost, display. Nepoužitelný je foťák (ale to mne tolik netíží), nijak super není celý Symbian. Problematické je dohrávání SW kvůli trestuhodně malé paměti. Ta je asi největší slabinou telefonu. Před koupí mne tu většina těch, co měla zkušenost, zrazovala ... a já dnes vím, že tohle je moje poslední Nokia :)
Takže good luck! ;)
che, taky sem vždycky koukal po E52 a přesně sem se nechal odradit negativníma zkušenostma majitelů. Nakonec sem si koupil za pětikilo 5230 dotykáč, mám ho rok a sem s nim naprosto spokojenej. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží.

28.11.2011, 13:48 |
nome no já mám E72 což je skoro to samé s klávesnící úředtím jsem měl E51 a max spokojenost. Záleží na tom co člověk potřebuje
Tappaja: ahoj mám novou E52 nepoužitou za 4000,- kdyžtak kontakt na mě 603203809
VladaTDI: jakej je puvod? Odblokovana? Zaruka?
Tapp: je z T-Mobile CZ, tuším že není blokovaný, bral jsem ho na prodložení a leží v šuplíku, záruka ještě asi 1.5 roku.
Je brandovanej? Ma tam nekde to sileny logo? Jo a je metal grey?
Tapp: je metal grey a logo má natištěný pod klávesnicí na kovovým rantlu, logo de normálně sundat, kolega ho sundal ředidlem, není po něm ani náznak...
OK, kdyz vydrzi cca 14 dni, tak ti pisnu. A az budes mit cas, zkus ten sim lock prosim.