Navštíveno 696x

Ahoj,
sháním palivový čerpadlo do P405 rv93 2.0i. Ideálně z 2.0, ale tuším, že tam jde i ze slabších motorů
Nový stojí na aukru 1000, takže za nějakou rozumnou cenu.
Docela to spěchá.

30.11.2011, 14:55 |
Rudi to nemyslíš vážně ne? Nový litra a ty si radši koupíš za 500 jetý, který ti může za měsíc odejít?
hlavne se za vetsinou za litr prodavaji ty jety. Takze bych byl rad, ze za ty prachy muzu poridit novy a nic bych nevymyslel.
Rudi, .mycTD:
Čekal jsem kdo si píchne. za 1000 se prodávají na Aukru univerzální číny. Na vrakovištích prodávají starší originál Bosch za 1000. Nakonec jsem koupil starší originál Bosch i s novým palivovým filtrem za 500. Raději koupím jetej Bosch než novou Čínu. A další podstatnej detail je, že auto jezdí na LPG, na benzín jenom startuje, takže myslím, že vydrží dlouho. Pokud teda zase mamka nebude jezdit s prázdnou nádrží na benzín.
edit: I když to s tím, že vydrží dlouho je asi kravina, protože stejně čerpadlo valí pořád :D
No ale to jsi nenapsal, ze ten novej je cina :D Taky jsem si to rikal, ale nechtel jsem prudit ;o)))
ok, pardon. Bosch novej 1800 nebo 2800, nejsem si jistej. Jde o to, že auto jsem dal mamce a ta ho má pod svým velením nějaký 2roky. Šetří na něm každou korunu, takže mi dala zadání: " co nejlevněji :D"