Navštíveno 1056x

sada na dve sedadla. Je to kupovane od slovaka viz link
[ Link ] jen k tomu nejsou vypinace, kupoval jsme to kvuli instalace k sobe kde vypinace mam takze jsem je ani nepotreboval. Nepouzite, vcetne navodu na zapojeni, jednoducha instalace.

03.12.2011, 09:19 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2011-12-03 09:19:59
je to origo ze Suzuki ;-), proste ta klasika, velka deka pod zadek, mensi na zada, prodavalo se to tu nekolikrat... za 1000,- vcetne posty

03.12.2011, 09:21 |
Fiku Jde to do O1?
Fiku: jde to kamkoliv jeslti se nepletu :)
Michale, jake jsou k tomu vypinace? Je to jen on/off, nebo s regulaci?
Diky ;)
jj jak pise newman, jmeno by sedelo, ja uz komunikaci s nim nedohledal... jde do podle me naprosto do cehokoli, kde dokazes vytahnout 12V, kostru, a kde najdes nejakej vypinac. (GME jich bude mit za par kacek urcite dost) vypinace k tomu nejsou, je to on/off, hreje to do nejakych stupnu a pak se to vypne, az se ti zadek ochladi na urcitou teplotu tak se zase pustej a tak porad dokola... v navodu se doslova pise: na zapojenie mozeme pouzit lubovolny vypinac hoci aky mali (ale v tom pripade pouzivajme spinacie relatka), alebo pouzime vypinac zo silnejsimi kontaktmi (min. 16A ) alebo na to stavany vypinac zo signalizaciou funkcnosti (original) snad sem to moc nepomrsil tu slovencinu...
Michal: aha, diky... Ja hledam neco s regulaci :(
To neni pro me, ja mam s regulaci orig :-P
ja mam origo bez regulace a problem nepocituju, stejne to zapinam jen nez vyjedu na kopec, na kopci se to uz ohreje a vypne a dal to neni potreba, pak uz si tu sedacku zaprdim sam ;-) a vypinam to na dobro
To ja taky, ale vysvetluj to zensky :D
michal_smsmsm: jestli jsou za litr obe sesle, tak je beru.
.mycTD> ano je to set na dve sedacky, nicmene nekdo mi napsal na maila driv, a tomu jsem ted odpovedel ze jsou teda jeho, tak pokud si to nerozmysli jeste tak jsou uz pryc...

04.12.2011, 15:24 |
jp1 zase pozdě.....................

04.12.2011, 16:22 |
Jozzo já mám taky na prodej origo bez regulace :)

04.12.2011, 19:33 |
jp1 napiš víc na mail jp1@seznam.cz hlavně cenu
Prodano a dnes poslano, sice teda nevim nick, ale vic viz mail dane osobe. Zbytek si tu klidne prodavejte dal ;-)