Navštíveno 1956x

Prodám Puzzle ´BUDOVY´ 18.000 dílků od firmy Ravensburger
Je nové, nerozbalené (tedy vrchní folie z krabice ano, ale dílky jsou ve 4ech nerozbalených pytlících)
Cena na webu je od 3200, v obchodech pak od 4.000,-
Důvod prodeje - stavěl byh to do smrti, né-li déle...
Dovoz po Ostravě a přilehlém okolí je možný
Cena: 2.000,- (Dohoda možná)
Tel: 775 636 616

Tak to je mazec. To bych chtěl vidět postavený :D Až to někdo postaví tak ať sem dá foto.To si asi zlobil jestli si tohle dostal od ježíška :D
Sry za OT a přeji brzký prodej.
ted znama dostavela 3000ks a trvalo to asi 2 mesice a co potom tohle :o))
je to jeden velky obraz? a jaky je rozměr je tam psany?

26.12.2011, 13:02 |
gizmi Omlouvam se za OT, ale od clena OnlyOne jsem dostal mimo jine na vlastni svatbe podobne :o)) Resp. balicek s nazvem "strouhanka" a tvrdej rohlik jako predlohu.. Kdyz jsem videl nadpis tohoto inzeratu, tak me napadlo zda se tim nezacal zivit :D :D: :D
Má to bez mála 2*3 metry :o) takže to není ani kde dát - dostal jsem to už v březnu na narozky, složili se na to všichni mí teď už EXKAMARÁDI :o) 2 lidé to mají stavět cca 3roky - ovšem to by nesměli dělat nic jiného - jsou to 4obrazy, ale jsou spojené k sobě - staví se asi jednotlivě bych řekl - tedy 4 x 4500dílků a pak šup k sobě - no já bych to stavěl fakt až do smrti, a pak ani nevím, kam bych to jako dal - v bytě nemám jiné místo tak velké, než stropy, či podlahu - ačkoli na podlaze pod sklem, by to bylo kruté :o)
No já Puzzle vyloženě nesnáším, takže to byl skvělý dárek :o)
Sakra to vypadá jako výzva :-)
2 Flexar:
Jistě :o) má to jen 9.99kg a pošta bere do 30kg ;o)
PRODÁNO :o)
jen doufám, že nový majitel, bude mít o něco větší radost, než jsem měl já! :o)

26.12.2011, 14:37 |
C...arlos | Upraveno: 2011-12-26 14:38:36
Koupeno.
Myslím, že bude mít radost, ale trochu jinačí než si měl ty:-D. Je to pro tchána. Nejvíc složil 3 000 a toto je podle jeho slov výzva jak blázen.
Už spřádá plány jak tuto chuťovečku pokořit.
Možná, že udělám nějaký report ze stavby po dobu "dvou" let. :-D
DVOU LET? :o) Tak to jsem OPRAVDU MOC zvedavy! A nesmis zapomenout na FOTO, az to bude v kupe :o) mozna se i prijedu podivat, musi to fakt byt masakr...
ty vole ctu prodáno a rikam si kterej blazek to koupil.. a pak koukam a koupil to bracha :D:D:D
Rychlost skládání puzzlat u tchána je vysoká a nadšení enormní. Takže jsem na to sám zvědav.

26.12.2011, 19:21 |
pajp mam ten most ve verzi 12000 3x4000 bohužel po složení sem zjistil že ty tři jodnotlivý obrazy do sebe vejškově nezapadaj. jsou cca o dva cm ujetý.

27.12.2011, 01:50 |
MAX Hehe, koupil jsem mladý 8.000- skládala to (s mou nedobrovolnou pomocí) po večerech asi 6 měsíců - tomu říkám mrhání časem..

27.12.2011, 15:14 |
Pekis | Upraveno: 2011-12-27 15:15:26
Jednou jako mladé ouško jsem k vánocům dostal skládačku "Hong Kong v noci", tuším 1500 dílků. Trochu mě to chytlo...měl sem to za 2 dny složené :) Toto bych ale díky daleko větším možnostem viděl reálně fakt tak na ten půlrok až rok kdyby člověk po večerech fakt neměl co dělat. Tak že přeju fajn skládání :)
Není to úplně přesně ono, ale je to velice podobné tomu co sem skládal.

chlapci stavěl jsem 6000ks a trvalo mi to ve dvou lidech 1 rok.. tohle? 5let
ale záájem by možná byl..

29.12.2011, 20:43 |
CRK Az budu chtit huste prom+dat cas, tak si to taky koupim...
Na toto nemám vůbec buňky, já i kdyby to mělo 5 dílků, tak nad tím budu dumat týden :D

30.12.2011, 13:18 |
Mika :-)
v té bedně jsou navíc i dvě volné vstupenky do blázince ne? :-)
podle vyrazu u foto byla ta vztupenka hned na ty bedne a ne uvnitr ;-)