Navštíveno 1154x

Rozteč 4x100 v pěkném stavu,vzorek 70%.Cena 6tis.Jen osobní předání.

nechce nekdo jen kola, mel bych zajem o pneu ?!
goodride jestli dobře čtu
Newman-Je to značka Goodride,je to nějaká čína ale víc ti ke kvalitě neřeknu,kupoval jsem to s autem.
tyjo, po těhle kolech jsem toužil cca 7-8 let zpátky:-))) Sorry za OT;-)

08.01.2012, 16:29 |
golfik69 | Upraveno: 2012-01-08 16:29:52
tommas-Ted si je muzes koupit za 4tis kdyz si Newman koupi gumy))

08.01.2012, 17:17 |
RON Zkousel jsem ti volat, ale hlasi mi to, ze jsi nedostupny: jaky maji kola ET a stredovou diru? Vsechny jsou ve stavu jako na foto?
RON-Měl sem tam ještě staré číslo))Jaký mají kola ET a středovou díru nevím ale zjistím,kupoval jsem to s autem a bylo to na Polu,zítra dám vědět.
RON-Stav koll raději ještě překontroluji,mám je v garáži kam chodi ještě kamarád ale myslím že budou nedotčený.

08.01.2012, 17:36 |
RON Je-li to možné, pošli mi fotky na mail krcmar.ron(at)gmail.com. Nejezdíš náhodou tu a tam někde po ČR, nebo alespoň ku Praze?
RON-Na foto by sis musel počkat do pátku,foták má dcera a přijede až v pátek((mužu na ně mrknout a popřípadě dovezt na kraj Prahy,jsem z Loun.

08.01.2012, 20:10 |
RON Z fotky vypadá stav pěkně, nevyznám se sice, jak je na tom lak, ale asi to bude původní. Mrkni mi na ET a středovou rozteč, pokud mi to bude vyhovovat, domluvíme se, udělal bych si v týdnu výlet do Prahy. Díky
Lak asi puvodní neni,než sem to auto kupoval tak mi řekl že kola jsou po novém laku,zítra na ně pořádně mrknu a dám ti vědět.Ahoj
Tak koplet kola zamluvený do zítra pro RONA.

09.01.2012, 19:52 |
RON Kola opět volná, omlouvám se ještě jednou golfikovi! Špatně jsem si pamatoval ET, které potřebuju.
RON-V pohodě chlape,nic se neděje)