Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: starozitnosti :)

o Navštíveno 1195x o
o 13.01.2012, 13:08 | gizmi
dále se me tu válí:

x Praktica PLC3 s vybavou (clony, blesk, obal z kuze, atd)
x Raritní míč na SoftBall - tento: [ Link ] (bez krabky, kůže)
x Modýlek stroje - tento: [ Link ] (originál nepoškozený, nevybalený, komplet včetně krabky a dokonce je to dar od majitele společnosti Vogele :) )

o 13.01.2012, 13:33 | Conan
OT:
Takže si se sem přestěhoval z Aukra, jo?
[ Link ]

:-)))
o 13.01.2012, 13:40 | gizmi | Upraveno: 2012-01-13 13:44:29
Conan: nejak nechapu - jestli chces, vyfotim se ti i se zadni casti tela se vsema trema vecma.. Myslim ze me tu lidi znaji a nejsem zadnej podvodnik. Ale kdyz uz jsi si rejpl:

x foto (v te dobe jeste nebyl digitalni fotak) nasi v te dobe nove R19 ti milerad nascenuju
x míč mi privezl pred lety matky bracha, ktery dela v nejvetsi nemocnici na svete a videl jsem ho 2x za zivot..
x modylek jsem dostal od majitele spolecnosti Vogele - jukni na firmu Baumruk&Baumruk, muj otec je obchodni reditel a delaji dily pro tuto firmu na jejich stroje..

nechapu co je na tom vsem divneho - nove jsem se prestehoval a tak se s manzelkou zbavujeme veci co nepotrebujeme. Jinak na AHC zase narozdil od jinych tolik neinzeruji..

..edit: ja to nedocetl - asi je to spis brano jako vtip :) No kazdopadne danit to nebudu :D Jako statni zamestnanec nemuzu podnikat :D:D
o 13.01.2012, 13:47 | Conan
Jasně že vtip, proto jsou tam ty smajlíci ;-)
o 13.01.2012, 13:49 | gizmi
Conan: :o) jasny.. no na AHC je to v posledni dobe lehce napnute - co me byl smazanej inzerat na krabku plastovych kelimku s tim ze snima obchoduji uz se tu nedivim nicemu :))) A to me ta krabka prekazi ve sklepe porad :(
o 13.01.2012, 14:01 | tmx.806
:) to mas z toho, ze s nima obchodujes... :)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7551 sekund.