Navštíveno 1519x

Ahoj, mám tu nějakou pozůstalost po poslední motomilence.
Helma AGV K3 Sword 2x plexi (zrdcadlové a čiré)
velikost M 57-58 já mám obvod hlavy 59,5 a je mi super.
Helma je v super stavu, max sem tam ťupka od kamínků. Helma je tichá což byl jeden z důvodů proč jsem jí pořídil. P.C. 7000 včetně zrdcadlového plexi. nechám za rozumnou cenu a na domluvě.
Rukavice AlpineStar SP-1 velikost L ale dle mne odpovídá spíše běžnému M. P.C. 2000,- nechám opět po domluvě za rozumnou cenu. Jsou bez poškození jen bílá už není čistě bílá :-)
Moto brašny Lojzo. Rozepínatelné. Na jednom místě pravděpodobně propálené od výfuku ale není to skrz a půjde nějak šikovně opravit. Vloni jsem do nich + do Tankvaku zabalil 2 lidi na 3dny, Stan, spacáky a karimatky. (dokonce i fén a žehličku na vlasy:)) Cena opět na domluvě.
Páteřák FOX v bezvadném stavu. Velikost M. Já jsem cca 182cm a 90kg a je mi bezproblémů, navíc se dá dost nastavit a na všechny strany je dostatečná rezerva. Takže spíše jde o délku zadní části která je 55cm.
pak tu mám Nokii E71. Záruka již pryč, plně funkční, jen nese známky opotřebení. Běžné přítelkyně nošení v kabelce plné bordelu. Super baterky, výdrž kolem 5-6 dní, komplet balení. Cena taky na domluvě. Fotky Nokie budou zítra.
V případě zájmu můžete na:
603404226
nebo
honza.mastalir@gmail.com ( na email odpovídám prakticky okamžitě)

22.01.2012, 14:56 |
JR Ty brasny maji plastenku nebo jo?
nebo jo ? :-) nemaj pláštěnku ale neteče do nich. Vevnitř je nějakej silnej igelit. Jel jsem s nima v dešti a neproteklo ani přes zipy.

22.01.2012, 15:14 |
JR A propaleny je zespodu? Jakou mas predstavu o cene?
ju propálený jsou zespod ale není to skrz, je tam pravé ještě nějaká umělá hmota a ten silnej igelit. Já Ti nevím, nerad bych něco plácnul aby to nebyla blbost. 800,-?
teda ne "jsou" ale jenom jeden je:-)

22.01.2012, 15:52 |
JR Aha, ted koukam, te je to na dvou mistech ... To je oprava tak alespon za 600. Takze nabizim 400.
Neni to na dvou mistech, to bude zkreslovat fotka. Nevim v jaky vesmirny nadaci to chces opravovat ale tolik by si za opravu rekl snad jen zlodej. poslu ti je za 600 vcetne posty
Co za rukavice a helmu? Kamarád něco shání, tak mu to přepošlu. Díky.
také mě zajímají ceny rukavic a přilby

22.01.2012, 17:39 |
maiky46 | Upraveno: 2012-01-22 17:39:37
.

22.01.2012, 18:36 |
JR Tak 500 v Praze zaplatim za zaplatu a na fotce tam vidim vic veci.

22.01.2012, 19:29 |
R32 Koukám že jsem dělal chybu když jsem motomilenkám nechával výbavu :D
Rukavice jsou super, doporučuji

22.01.2012, 19:56 |
gizmi cena paterak a rukavice?
To JR: to druhy je poutko, ktery je trochu ochlupately.. opravdu nemam potrebu nekomu lhat nebo podvadet. nejsem zadne obchodnik a nabizel jsem Ti rovnou ferovou cenu vzhledem ke stavu a ne cenu od ktery si teprve budes odecitat opravu. Penize za ty veci nijak bepotrebuju a tak nebudu prodavat za jakoukoliv stokorunu.
kzdopadne o brasny nekdo odsud projevil zajem a jednani bylo rychly, takze je berme za prodane.
na vsechny veci pise sposta lidi ale malokdo to mysli vyzne .
Takze to berme tak, ze kdo bude rychlejsi a dohodne se na cene + na predani tak vyhrava.
Helma je do zitrka zamluvena
rukavice 600
paterak 500

22.01.2012, 22:27 |
gizmi Pokud rukavice dotycny nevezme, tak BERU (prosim pisni v tom pripade na email a domluvime se na platbe a poslani).

23.01.2012, 01:42 |
Tiler Nějaká představa co bys chtěl za e71? Klidně sms na 737 98 98 97, díky.
v balení chybí origo sluchátka, bohužel jsem nenašel.

jak říkám není to žádný luxus stav a přítelkyně byla již řádně potrestána (dostala nový i s obalem ):-) na fotka vypadá možná o něco hůře, blesk na foťáku dělá svoje.
Koukám do tel a průměrná dba na baterii: 5d 16h 55m takže luxus.
Cenu bych viděl tak na 1000,-
míň nenabízejte, protože to si ho raději nechám jako záložní tel na bike.
tak už můžu nabídnout jenom páteřák