Předem pro ty kteří by mne o5 chtěli kamenovat a mazat inzerat za to že prodavam auta oznamuji že jsem k dnešnímu dni dostal velice nečekaně výpověd. Takže od dnešního odpoledne NEJSEM prodejce vozů. Pro klid duše Daryla a spol mužu poslat na mail scan výpovědi.
Takže k věci. Stále mám pro mne nevyužité BMW E36 325i, je na něm uděláno spoustu věcí a je mi líto že pouze stojí a nejezdí. Více info překopíruju z rajeaut kde auto také inzeruji.
Prodám BMW E36 325i. Koupeno cca před 3 měsíci jako nepojizdné za účelem náhradního vozu. Tento týden zprovozněno, nyní už nepotřebný vůz. Závada byla ve vodní pumpě. Tedy fungl nová vodní pumpa, termostat, svíčky, olej a filtr. Nová baterie 70Ah. Na vše najeto 0 km. V září 2011 nová STK a EM. STK tedy do 9/2013. Před prodejem komplet vyčištěno mokrou cestou od profi firmy. M doplňky v podobě volantu a řadící páky. Na vozidle vše funkční bez jediné závady. Spotřeba od 8-12l dle stylu jízdy. Nemoc všech e36 puchýře na zadních lemech a ohnilé rohy předních blatníků. Na prodej nespěchám, vozidlo stojí, nejezdí. Mám ještě BMW 7er proto nevyužité. V případě jakýchkoli dotazů mne kontaktujte. Na požádání není problém zařídit další fotky. - Na vozidle nově nainstalován sportovní podvozek se snížením 60mm předek / 40mm zadek, nové bílé blinkry a nové letní pneu 195/50 R15 + k vozu přidám komplet sadu kol se zimními pneu.
výbava: El. Přední okna, el. zrcátka, ski vak, centrální zamykání, posilovač řízení, ABS, dvouzónová manuální klimatizace, středni BC, 5x origo 15' ALU kola včetně rezervy
více fotek zde:
[ Link ] CENA: 25 000,- Kč - zlevněno z 35tis. z důvodů že najednou přestali stahovat přední el. okna, nejspíš nějaký kontakt páč po připojení proudu na tvrdo na stahovačky okna jedou. Nemám čas ani chut to nejak už řešit.