Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: Notebook

o Navštíveno 900x o
o 22.05.2012, 21:54 | LukasMatej
Koupím Notebook s CPU i3/i5/C2D v pripade zajimave nabikdy athlon. Nabizejte NTB v slusnem stavu do 9000 KC

o 23.05.2012, 08:49 | antharis
Hodně štěstí. Já sháněl asi měsíc. Zkus místního člena code - má na prodej slušný lenovo thinkpad t61 s C2D. Jinak to chce hodně vybírat a já sem po předchozích zkušenostech volil radši osobku, ptže to co sem kolikrát viděl, tomu se mi ani nechtělo věřit.. Záleží teda co od toho očekáváš, ale většinou to byly vyběhaný herky :-D
o 23.05.2012, 19:44 | code
Jojo, T61ku mám :), inzerát tady - [ Link ]

antharis: Odkud mně znáš? :)
o 24.05.2012, 09:35 | antharis
odsud :-D a psal sem s tebou na icq ;-)
o 02.06.2012, 18:54 | John007
hoja,ja prodavam ted i3 2,53ghz,gt540m,15,6 led,8gb ram,640gb disk,6-ti clankova baterka.
zaruka jiz neni.baterka s wifi,polovicnim jasem a cpu na 70% cca 2hod.zaklad je 4gb ram,ale jeste jsem modul o kapacite 4gb pridal.ze zacatku se mi ntb pri plne zatezi vypinal.vymenil jsem vsude teplovodivou pastu a teplota cpu zatim nesla pres 85 a nevypnul se,ale mam jej radeji na chladici podlozce.kolik by jsi dal?

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3349 sekund.