Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Škoda Columbus RNS 510 GPS Navigace - DVD - 30GB HDD

o Navštíveno 7222x o
o 03.07.2012, 11:27 | Duri
Škoda Columbus originál RNS510
- pro vozy Octavia2 (1Z0) , pro vozy Superb2 (3T) Fabia 2
a Yeti (5L) bez omezení
- vhodné pro vozy s dvoutunerovou přípravou (u jednotunerových lze použít redukci)

- 2 DIN rádio s navigací s DVD mechanikou a integrovanou
čtečkou paměťových karet SD a MMC umožňující přehrávání
hudebních CD a hudebních souborů ve formátu MP3 a WMA
- ovládání prostřednictvím 6,5 dotykového displeje s vysokým
rozlišením (Wide VGA) nebo pomocí hlasového ovládání
- pevný disk o kapacitě 30 GB, s vyhrazením 10 GB pro
navigační data a 20 GB pro nahrání hudby ve formátu MP3 nebo
WMA
-mapy na HDD již předehrány
- TMC (Traffic Message Channel) – podpora dynamické navigace
prostřednictvím příjmu zpráv o aktuální dopravní situaci
(pokud je takové vysílání k dispozici)
- dodatečné zobrazení navigace též na velkém bodovém displeji
MaxiDOT
- možnost připojení externích audiozařízení (např. iPod)
prostřednictvím zadní zdířky aux-in
- zobrazení názvu interpreta, alba a skladby u souborů MP3,
které tyto informace obsahují, jako tzv. ID3-tagy
- možnost připojení CD měniče
- DVD mechanika přehrává – navigační DVD, Audio CD, DVD-ROM,
DVD-RW, CD-ROM, CD-RW, DVD Audio, DVD Video

Perfektní stav

8.999,-

foto k příspěvku  od Duri

o 03.07.2012, 11:42 | Luke_288
z tohodle mi vžycky praskne žilka v oku....
o 03.07.2012, 11:44 | Duri
Luke_288: nerozumím ?
o 03.07.2012, 13:46 | DJ.UFÍK
že těch čorek už bylo dost :o)
o 03.07.2012, 14:03 | Duri
Jo tak :)))
Prodávám auto, jen tam dam Symphony radio, proto tohle jde do prodeje samostatně.
o 03.07.2012, 16:19 | Luke_288
a můžu se zeptat co tě k tomu vede, měnit shit škoda columbuse za ještě větší shit a tohle prodávat takhle pod cenou? jako náhradní díl tohle stojí 50 nebo 70 (ted nevim) tisíc, příplatek je asi kolem 20ti.
můžeš nafotit navigační DVD, doklad o kódu PIN a S/N?
o 03.07.2012, 16:44 | clown
Luke .. uz to slevnili ... :)
btw .. kolik jich uz kupoval po vykradeni ?
o 03.07.2012, 16:45 | macek
Nevim co je teda komu co do toho jestli prodava nebo ne me to teda pripada jako logicka vec pac asi ve VIN auta je obyc radio tak se Navi muze prodat zvlast
A ta cena?? to ze to stoji ranec neznamena ze za ranec se to proda hold je takova doba a proste tyhle Navi se prodavaj za tak malo
o 03.07.2012, 17:02 | Duri
Luke_288: jediný co mě k tomu vede jsou lidi co chtěj slevu na auto. Slevím na autě a navi prodám zvlášt. Nechapu co ti je na tom nejasneho. Nevím jestli pod cenou, ale otevřel jsem inzerci a kouknul jak se to prodava. Nic vic nic min.
o 03.07.2012, 17:14 | Luke_288
clown: už mám třetí. kdyby mi je naplatila pojištovna, tak už to auto dávno nemám.

macek: aha, takže ve VIN auta je obyč rádio, pak si tam někdo udělal radost a koupil si columba a když teď prodává, tak aby zase narovnal stav s VIN tak columba vyndavá.

mě na tom není nejasnýho vůbec nic, tahle cena je daná záplavou vykradených columbusů (rozhodně ne tím, že doba je taková), který z auta vyndá každej tatar.

budu věřit, že tohle nikomu v autě nechybí. ale pokud je to čistý, neměl by bejt problém naskenovat PIN...
o 03.07.2012, 17:29 | macek
luke tatar ses si ty pac znam hodne lidi co to takhle delaj nevim co na tom nechapes kdyz nekdo koupi holotu a pak si sezene navi a da ji tam a nebo nekdo nechce navi nebo to nezaplati tak ji hold prodavajici vynda co je na tom k nepochopeni
To ze se vykradaj to je vec druha
tim ze jsem napsal ze doba je takova sem mel na mysli samo ze se vykradaj ale na to ty mas asi dlouhe vedeni:-)))
o 03.07.2012, 18:23 | Rudi
Nechápu, že je Luke tak podrážděnej a otravnej s tím. Hromada lidí chce auto i bez Columbuse za lepší cenu bo nechtěj čekat na tebou podobný případy, kdy přijdou k autu a bude vymlácený okno...
o 03.07.2012, 18:52 | macek
Rudi mas pravdu ale hold sou trubky ktery tohle absolvujou hned 3krat :-)))
o 03.07.2012, 19:07 | Marceliusis
...půjde mi to do Passat 3C 2006????
o 03.07.2012, 19:24 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
marceliou: pujde, jen to bude svitit zelene a nide tam logo skoda
o 03.07.2012, 20:00 | Marceliusis
pravda pravda, to mi necvaklo...měl jsem v OII RS a při cestě do Tater koukal asi na 3 pohadky a supr nemnluvě o lepší avigaci než TomTom kterej zapoměl na nové silnice....
o 04.07.2012, 09:12 | CervinVega
me v Praze vydrzel v pasatu celejch 8 dni, z cehoz jsem jen 2 dny parkoval venku na ulici :-)
o 04.07.2012, 09:16 | Only_One | Upraveno: 2012-07-04 09:17:00
když o tom tak přemýšlím, tak všichni lidi co znám, co si tohle neštěstí pořídili, tak už mají od pojištovny druhá či další kousek... to je fakt hnus toto..
o 04.07.2012, 09:37 | Luke_288
dokud pojištovna platí, tak je to jedno, mě spíš udivuje, že si tohle někdo dobrovolně dává dodatečně do auta, když to stojí uplně za hovno. systém pomalej, drahý jak svině, aktualizace co jsem se ptal kdysi snad 12tis za DVD. zlatej tomtom
o 04.07.2012, 09:52 | Luke_288
jinak teda sorry, že kazim inzerát, ale hodil bych to na aukro nebo někam takhle podobně, tam se to prodá...
o 04.07.2012, 14:48 | camron
Tak já mám zkušenost opačnou, jsem s touto Navi naprosto spokojen. Měl jsem fakt hodně navigací, včetně zabudovaných a tahle je pro mě uživatelsky nejlepší a nejpříjemnější. Takže TomTom - Simply never!
o 04.07.2012, 22:02 | clown
camron .. ses jeden z mala :) a to TT nemusim :)
ale zeptej se Johanika, jak se jezdi ze Strahova na Letiste ... , navigovano dolu na "kulatak" :) mazec .. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.383 sekund.