Navštíveno 2701x

Nemá někdo na prodej slušnější kousek? Kámošovi odešla. Cenová relae 5000-7000Kč.
Díky

09.07.2012, 23:43 |
deda no ja sjíždím bazary už asi měsíc a řeknu ti, že za tyto prašule těžko sežene slušnej kousek.....ja si dal cenovej strop 10tis. a stejně mám pořád kulový:-(
Rajdlos: no to bude horsi ale najdes si myslim
deda: byt tebou, tak si pridam a koupim tuhle temer novou slusnou svarecku od Alfa-in.
[ Link ]

10.07.2012, 21:56 |
deda Knightey : priplatil jsem si a jdu do omicrona 204
deda:tak to hodně štěstí, z českých rádoby výrobců bych koupil jedině Alfain ale rozhodně ne Omicron
jako pavelK: omi nikdy. přeji hodně štestí :)
Jak jsou na tom svarecky JASIC?
Rajdlos:není to tak dlouho co jsme si o tom něco psali, ber ALFAIn, ostatní čínský napodobeniny na to se vykašli, až budeš potřebovat třeba kladky do podavače nebo jakýkoliv jiný díl dá se vše v klidu koupit ale na čínu ne, dělám okolo toho asi 9 let :-)
coz o to ja bych klidne investoval, ale je to pro kamarada a nema :) zkusim ho jeste zvyklat
Omicron jedině v případě, že ho postavíš do kouta a už s ním nikdy nepohneš. Jak s ním párkrát přejedeš po dílně, začnou potíže. Jinak Alfa in je dobrá volba z těch levnějších. Jinak za mne jediný co bych doporučil je Fronius. Sice je to úplně jiná cenová kategorie a mají drahý spotřebák, ale nesetkal jsem se zatím s ničím o čem bych mohl upřímně říct, že je to lepší.
sprath:a už si viděl od Alfy HSL nebo PULS? Asi bys čuměl, navíc za jiný peníze včetně spotřebáku, užněkolik et běhaj Alfy v těžkých provozech kde se svařují vlaky nebo bagrové sestavy
Tka jsem ho prekecal do te Alfain :) Uz si pro ni jede. Diky moc za rady ;-)
jako pise PAVELK, to co ty Alfy musi vytrpet u nas ve fabrice je az nemozny :)
A ze jich tu je pozehnane a nekterym je uz skoro 10 let a stale funguji :)
Rajdlos: nebude litovat :)

11.07.2012, 20:00 |
deda PAVELK,Unihero: kurna chlapy,ted jste me dosti rozvyklali:-) ja co studoval svarforum,tak tam kazdej omicrona vychvaluje az do nebes....ja ho ještě nekoupil,tak ted nevi:-(
deda: vyprdni se na nej :)
Kup neco fakt osvedceneho a co vydrzi a sezenes na to spotrebak temer vsude a za normalni peniz.
Neni to jen o tom koupit svarecku a je to :)
Takze za me fakt nejaka ta Alfa-in - u kterych mam osobne vyzkouseno ze fakt vydrzi, svari pekne a spotrebak se da v klidu sehnat.
Pak jsou jeste dalsi vyzkousene znacky jako Closs, SKS a mozna jeste Fornius.
Já kvalitu Alfy nijak nezpochybňuji. Je dost lidí v mém okolí, kterým slouží ke spokojenosti. Jen jsem se vyjádřil, co já považuji za TOP. Ale samozřejmě neznám všechno a za to se nestydím - to přiznám.
pokud by měl někdo zájem tak spotřební materiál i svařečky dokazu sehnat
thetuky: máš nějaký nabídky nebo něco? kdyžtak pošli na mail. scháním co2 svářečku, nějakou rozumnou..