Navštíveno 2127x

Pouze motor 96KW, od r.v. 2004, prokazatelný původ.
Obligatorní výbava: bixenonové světlomety, climatronic, ESP, přední výhřevy, dělené zadní sedačky, isofix.
KM ani cenu nepíši, posoudím individuálně dle případných nabídek. Barva ne červená, modrá metal. (ta střední).

25.07.2012, 22:43 |
Q jako ti dva.. :-(
hledal sem, koupil bych, ale raději jdu do O2.
OT: On měl jedničkový Sup bixenony?

26.07.2012, 08:38 |
macek tommas jo mel
A nebude mít takový auto najeto půl miliónu?
viskolikjichbude z letistepakkrasnejch stribrnejch a stocenejch.-)) hodne

26.07.2012, 15:34 |
seler Trochu ti helpnu, dělený sedačky jsou až od 08/2004 MR 2005 Superba co chceš jsem měl, sám jsem se divil jaký byl o něj při prodeji zájem... (a to jsem neměl xenony)
přemýšlím o prodeji svého.. je to 2004ka,1,9tdi,černá metla,xenony,webasto,upravenej soft,18" alu + 17"zimní.. letní gumy rok jetý,zimáky vydržej poslední zimu, má nový rozvody,ted se dělaj horní ramena přední nápravy,v opěrkách monitory,najeto 177tis km. Skutečnejch,při koupi sem hledal kus,který má reálný km dle vin, byl to jediný kus z 15ti superbů,zbytek stočený. Serviska samozřejmostí. spojka dělaná při 130tis km - nová lamela. k výbavě ještě dopíšu 8 pytlů,velká navigace,climatronic, atd. foto mohu dodat,je to naprosto spolehlivé auto. nemá tuším ty zadní sedačky dělené, nezkoumal jsem to nikdy.
v případě zájmu napiš na michael19@seznam.cz.

29.07.2012, 21:21 |
Rudi Já nevim, ale mě to nepřijdou až snad na bixenony přehnaný nároky. S těma se to bude shánět ještě o něco hůř, ale určitě né nic nesehnatelnýho, pokud nemá člověk připraveno 130tis. Jasně v ČR to bude problém, ale tak se zajede na západ no...
jednoduch matika cca 200 je lettistnich + minimum dalsich 300 normal takze nekde lita asi tak 500 stocenych drocek
2Rudi:
ano, přesně o to jde. Kdybych napsal, že chci Superba, který bude mít najeto 120tkm a mám na něj 130tkč, tak beru příspěvky macka za předmětné. Ale vzhledem k tomu, že tomu tak není, jedná se o bohapusté tlachání joudelína.
Co lze na příspěvcích ve stylu "good luck ;)" a ":-)))) jako Chris" považovat za radu?
žádám o promazání veškerého OT
nabízím předběžně k prodeji se skutečnými 177tis km. 2004ka,1,9tdi,xenony,8bagů.velká navigace,cd měnič,handsfree,climatronic,vyhřívaný přední sedačky,okna,zrcátka v el. webasto thermo top C,úprava software v ECU - v německu. černá metla,LCD monitory v opěrkách hlavy. 18" alu letní - rok jetý gumy, zimní origu alu 17" solid - gumy na dojetí. v dubnu nová STK a me, 14dní po servise = rozvody,filtry,řemeny. Nyní se bude dělat celá nová přední náprava. Důvod prodeje je požadavek AWD