Navštíveno 1863x

prodám svou posilku,bench rovnej,šikmej,předkopy,zákopy,stojan na dřepy a bradla,dvě jednoruky,velkou osu,140kg závaží,dvě gumový podložky na zahazováni:-) a rotoped,cena cca 10tis,praha 8,722322722

ještě mám velice home edition hrazdu,kdyžtak přidám:)

nebo nabídněte,nehnu se v obýváku,docela by se mi hodil starší notes a nějakej doplatek
no z foto počítej že dostaneš hodně starej notes a ještě budeš doplácet ty :D
díky,vážim si Tvýho názoru
no bohuzel ma pravdu...o)
proč bohužel?píšu ,že si vážim názoru,za to Tvůj post je celkem zbytečný
tak spíš bych sem teda napsal prodám rotoped za 1000kč a to železo k tomu dáš zdarma nebo odneseš do sběrny :)
nevim jinak jakou si myslíš cenu že to má....
foto že tam skoro neni poznat že tam je i rotoped a i tak je to prostě pár trubek posvařenejch takže to má cenu leda na železo :) si myslim že když někdo dá dvojku za to tak je to dost :)
jestli někdo ví,jak se žádá o smazání,tak to udělejte,díky
zapomel-Chlape,nic mazat nemzsíš,ono se to třeba někomu hodit bude,ale vem rozum do hrsti,podle těch fotek co vidím tak ten stojan u té lavice je svařovaný a já osobně bych si na to nenaložil ani 50kg,nikdy nevíš kdý ten svár praskne((ta tyč co tam je taky nebude origo,závaží na té tyči také nesedí.Kluci mají pravdu,je to moc peněz a chtělo by když tak už udělat lepší foto toho rotopedu,závaží a těch jednoruček.On se třeba někdo najde komu se to bude hodit.Ahoj
cena vyšší ,ale aukro to jistí ja bych na tu lavici nevlezl prece jen