Navštíveno 2737x

10.09.2012, 21:01 |
tibor Veľmi dobrý kamoš predáva toto BMW v prípade záujmu ma môžte kontaktovať tu, alebo priamo kontakt na neho je tam.
[ Link ]
Hodne sebevedoma cena vzhledem k tomu roku a km :o)
jako vypada pekne,jen jaksi nejsou ty km..o]]
věřim že se najde idiot co za to dá tolik penez :))))
znám to auto z fora od koupě až po prodej, cena je sice nesmysl jenže na druhou stranu v tom autě je nasypáno neuvěřitelnej kotel peněz.Co to koupil jen se mu sral motor takže ten je skoro celej novej. Možná proto ta cena ale nevim nevim no :)
V ktere sedmicce neni nasypany kotel penez...
njn jenže kdo to koupí dál tak se mu bude neuvěřitelně srát motor, elektroinstalace a možná i dokonce boční skla pokud se na nich může vůbec něco posrat tak tady se to určitě posere takže další kotel peněz prostě....
proto píšu idiot což neni nadávka ale diagnostika a opravdu tohle auto fakt koupí jen idiot a každýmu kdo němá příjem 100+ měsíčně to auto jen stojí před barákem....
nevěřim že by to najelo 10tis takhle jak je :D
To samý sem od tebe slýchal taky když sem vybíral sedmu. A světe div se, neměl si pravdu :)))
Kuwa a já porád žiju v domnění, že BMW a kor v 7er řadě je pupek světa:-)))))))

11.09.2012, 14:29 |
Nismo.Power | Upraveno: 2012-09-11 14:30:21
tak bud rád že si natrefil na dobrou E38 neb sehnat takovou aby ti nehořela elektrika je štěstí vyloženě :) motor ten něco najede kor v plynu ale nějaká ta oprava tě nemine neboj :) ale jinak jak řikám e38/38/46 sou poslední z relativně poctivejch aut.... to vejš nedejbože e65 to je echt průser :D
ono si člověk řekne ty krávo 250k za tohle co stálo 2míče tyvoe s tim budu ve vesnici fakt king !! tyvoe beru 25čistýho super plat hodim si úvěr budu dávat měšíčně 5k a jezdit 7mou pyčo kurva hustý masox holky se poženou...... no tak si to koupí a měsíc na to žere čínský polívky po dobu 8mi měsíců aby měl na první nutnou opravu aby to vůbec jelo a moh se to snažit prodat aspon za 150 :D
težká realita e65 kde snad každej má ve sym okolí aspon jednoho takovýho idiota :D
poslední idiot se jmenuje Smrada a je zde z fora ale zatim to idiot neni páč si to nekoupil ještě ale něco podobnýho básnil :)
jako já bych si to klidně koupil ač se mi to auto vůbec nelíbí ani zvenku ani kredenc vevnitř natož odpudivá jízda s tim, ale koupil bych to jen proto že vim že to dokážu udržet při životě vlastníma rukama.... pokud bych tohle neuměl tak si o to neopřu ani koložežku :D

11.09.2012, 20:09 |
tibor Neviem čo tu riešite stav atd. dal som sem len inzerát takže tieto komenty sú dosť zbytočné...
Nismo: no neviem...poznám E65 (pravidelne s ňou chodievam) ktorá sa nekazí a nikdy sa ani nekazila robí sa s ňou len pravidelný servis čo treba...ročník 2004 nafta kúpené ako nové z DE. Má najazdených 100000km a žiadne problémy s tým autom...takže asi tak :)

11.09.2012, 20:13 |
tibor P3RF3KT: áno máš pravdu...mrzí ma to, že mu to nejako nevydalo...
nismo,měl by ses nechat léčit.. to co píšeš je fakt na bohnice.
a pak tu každej napíše že vlastně mám vždycky pravdu když se krájí chleba vid ;-)
zásadně nelžu ani když píšu ;-)
OT: zvláštne ale, že trebárs Snejk z bmwklubu (pán znalec, hlavne tej elektriky ktorá sa vraj v E65 "sere") jazdí s E65 a nedopustí na ňu... :-)
presne tak..o)
ale je fakt,ze asi on si na tom udela uplny maximum a je to v klidu,pro bezneho smrtelnika to fakt muze byt o auto smrt..o))
jj, nevravím že nie, nie je to dokonalé auto ani automobilka, ale čo som sa s ním bavil tak sa usmieval nad tým a povedal len že kto akú jebku si kúpi, takú má. Že on nemal s elektrikou nikdy problémy a keby mal tak si ju samozrejme spraví sám a že k nemu jazdí dosť E65-tiek na klasický servis a tie o ktoré sa staralo, nemajú tiež jedinú chybičku. A to som sa k tomu tiež staval dosť s rezervou hlavne po tom, keď mi povedal koľko rôznych riadiacich jednotiek to auto má... :-)
Snejk je snejk s nim se nemužeme my srovnávat :-D Ale jinak jo e38 bmw skončilo, e65 je jen plastovej sráč. Je to poznat už jen v tom že e65 se dá koupit za stejnou cenu jako pěkná e38

13.09.2012, 10:13 |
R32 Krásný auto :) Naštěstí na mě moc velký :)