Navštíveno 6575x

19.09.2012, 11:24 |
KFL | Upraveno: 2012-09-19 11:27:16
Prodám náš rodinný vágn. Kompletní a obsáhlý inzerát je k dispozici na (
[ Link ] ), takže jen ve zkratce:
Renault Vel Satis, 3.5 V6 benzín, 241 koní, najeto 195000 km, 5-kvalt automat, výbava Initiale (nejvyšší), kromě dřevěnýho volantu a šíbru snad všechno. Čili navigace, všechno v elektrice (funkční!), dvou(či kolika)zónová autoklima, slušný audio, changer, xenony atd.
Technicky v pořádku, auto je denně v provozu. Servisní intervaly dodržovány, pouze autorizáky. Investováno cca 100 tisíc (komplet brzdy, komplet pneu, náplně motoru a převodovky atd.). Poslední výměna oleje a kontrola vozu 23. 8. 2012 - vše OK.
Auto není TOP, má pár šrámů na kastli, za nás nebouráno a předtím údajně taky ne, ale mám pochybnosti (viz odkaz výše). V každým případě udržovaný a spolehlivý auto.
Cena 79999 Kč, při rychlým jednání sleva.
Osa Praha - Nymburk. K vidění po dohodě kdykoliv.
Kontakt v profilu.
P.S. - Zdeny60, tohle nebude pro tebe ;).

no pokud to fakt najelo tohle bez nutnejch oprav či výměny motoru tak teda klobouk dolu asi hodně dobrej kus....
každopádně prodejnost tohohle modelu týhle motorizace je v ČR dost na bodu mrazu :( v bazaru ti to nevemou jinak než do komise a ani to už možná ne....

19.09.2012, 12:00 |
KFL | Upraveno: 2012-09-19 12:01:42
Tohle není 3.0dci, kterej se vysypal po 50 tisících. Tahle kombinace je spíš nesmrtelná a jestli něco lehne, tak spíš převodovka než motor.
Dneska jsem viděl inzerát na ten samej motor s nájezdem 355 tisíc km, takže to zase tak špatný nebude ;).
A prodejnost - když to neprodám, zase tak moc se nestane, holt se žena naučí lépe využívat zavazdlovej prostor :).

19.09.2012, 13:11 |
soray Pekny pekny, uz jen kvuli tomu pohodli a introsi bych si to snad i koupil :-)) Zacinam cim dal vic casu travit na dalnici a zjistuju, ze MIII je mi malej, hlavne ty sedacky stojej za h... :-(
Strašně hustý auto :), 2. nejhustější po avantime :). Sorry za OT
no heled o 3.0dci ani nemluv před tim autem nebo se rozpadne co to uslyší :D
3,5 tam se jedná spíše o dobrý kusy.... dole na klice nejsou zámky = lágruje se resp chytí se zakousne vyškube to lágr a bud zku** nebo ohne kliku..... vršek motoru je taky pecka co se okolí rozvodů týče.....
fakt budeš mít povedenej kus :)
nicméne i tak prodejnost tohohle auta je bída neb většině lidem se to líbí asi tak jako multipla :)
a dokonce nekecám ale po praze sou už 2 !! slovy DVA pojízdný avantimy :D nedávno byl jeden jen z celkovejch snad 16 v čr..... :)) jednoho sem potkával docela pravidelně a další 3 ty jen stojej na svym místě čekajíc na smrt :D
KFL:-)
<> m ám rád , ale ne na autech:-)
Nismo třílitr dci je to co mají ve znaku ale o 3,5 v bezínu kecáš p..viny.

28.09.2012, 19:16 |
KFL 70000 + sada zimaku

10.10.2012, 10:45 |
KFL UP, jsem přístupný nabídkám ;).
Chadzi : asi budeš znalejší než já teda ;-)) teda chtěl sem napsat lol :)
KFL : sem zvědavej jak se to prodá či neprodá :)
Zdeny to vystih :)

10.10.2012, 14:32 |
vomy7 Nismo nic proti, ale fakt mě fascinuje jak je podle tebe každý auto sra*ka:D. Chtěl bych vědět, jaký auto je podle tebe kvalitní a doporučil bys ho :D
No přece ta jeho nigga kára ne? :-D

10.10.2012, 18:10 |
KFL | Upraveno: 2012-10-10 18:11:43
Mě fascinuje, že je tady 3.5 V6 "luxuskára", který nic není a za 7 pětek s gumama jí nikdo nechce. Jasně, má pár vad, ale to spraví dohromady 5 klacků.
Servis je na to levnej, spotřeba je OK, čeho se lidi bojí? :))
No co už, mám fér nabídku na 35 tisíc, tak když bude nejhůř :D.
"Servis je na to levnej, spotřeba je OK, čeho se lidi bojí? :D"
Ta pověst, rencek, zvláštní tvar a obrovskej motor co žere i malý děti (pro většinu lidí v ČR), pak ještě takovýhle auto přeci musí mít šíleně drahej servis, to není jako škodovka (opět pro většinu) no a taky u takovýho obr motoru bude povinný, že to zruinuje rodinu "na to tata"... :o)
Holt to chce čas, poslední dobou se auta fakt prodávají blbě a třeba loni jsem prodával auto půl roku než se našel někdo, kdo ho ocení. Tohle už ani není o ceně, ale o tom najít toho správného co to bude chtít ;) Já loni neslezl s cenou v inzerci ani o korunu a po půl roce se to prodalo a ještě se předháněli :D

10.10.2012, 18:42 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-10-10 18:45:40
Hele, to je ten strasne hroznej motor jak se porad jen sere, tak moc ze ho pak s velkou vervou rvali do spousty Nissanu ze jo...
velice pěkný auto, jediné od Renaultu na který bych měl náladu. Za ty kačky bych do něj klidně skočil a věřím že bude ještě dlouho jezdit bez problémů

11.10.2012, 20:35 |
Cenda pořád to jezdí za 13l... Takové auto se blbě prodává, pokud to není BMW :-)

12.10.2012, 08:24 |
Cenda ... je řešení, ale blbě se to prodávat bude pořád.

12.10.2012, 09:56 |
KFL Dlouhodobě 11,5 průměr, žádnejch 13 :).
Umí jezdit i za 17, ale to už je spíš rallye :D.

17.10.2012, 09:35 |
KFL Akční zimní sleva na 60 tisíc :).
Pokud by to někoho zajímalo, jel jsem teď Praha-Karlovy Vary a zpět přes Chomutov v plným obsazení, poměrně dost svižně se spoustou předjíždění, a průměrná spotřeba byla 13,2 litrů.

17.10.2012, 10:35 |
kuja Sorry za OT, ale fakt me to sere :( Nemit uz 2 auta pred barakem :( A hlavne ani jedno rychle neprodam :( A tlacim do toho porad segru,ale ty to prijde veliky :( Takze popreju hezkej a rychlej prodej :)
No šak, taky, v dnešní ceně auto pro mladou rodinu, která otáčí korunu, jak dělaný:-)
To, co časem slevíš, dej do LPG a je to pryč raz dva.

17.10.2012, 13:48 |
KFL To s tím LPG bylo na mě? Jako že bych ztrácel čas investicí a zápisem LPG, abych to pak prodal?
To teda fakt ne. Jestli se neprodá, nechám ho sešrotovat.

17.10.2012, 13:53 |
RedBaron | Upraveno: 2012-10-17 13:54:27
Zastříkej ho ze všech stran olejem, dej ho do stodoly, značky do depozitu a kašli na něj. Sice dneska je to bezcennost, ale za dvacet třicet let to bude zachovalý kus zapomenutý automobilový historie a ještě v nejsilnějším provedení ;-)

17.10.2012, 13:56 |
soray Kurnik, já se na to snad dojedu podívat, cena začíná být zajímavá. Auto pěkný, jen to využití bych až tak úplně neměl :(

17.10.2012, 14:12 |
KFL RB> To fakt ne ;).
Obecně - to auto je OK, ale není to voňavka z garáže. Má pár kosmetickejch much, který se dají opravit za 5K s trochou šikovnosti doma. Cenovka je takhle nízko, protože o nich vím, píšu o nich a každýmu je řeknu a ukážu.
Takže jsem doufal, že prostě někdo přijede a koupí to za těch doslova pár korun. A ne že se bude rejpat v tom, že na blatníku je šrámeček, že středová konzole trochu vrže a že převodovka se mu zdá divná, a že bych teda měl eště slevit 20 tisíc. Na to se můžu vykašlat. Nemám na to náladu ani čas.
Je to 10 let starý auto po X majitelích, který má STK protokol bez závad, jezdí, funguje a furt vypadá k světu. To všechno za 60 klacků včetně dvou sad gum.
Jestli to nikdo nechce, půjde Satis pryč z baráku hned jak bude náhrada. A pokud náhrada z nějakýho důvodu nebude, tak si ho ještě nechám do jara, je mi to fuk.
Těch 60K sice jen tak na ulici nenajdu, ale za ty ušetřený starosti/čas/dohadování mi stojí o ně přijít tím, že ho třeba nechám zlikvidovat.

13.11.2012, 16:17 |
KFL Náhrada je ve finále, vyklízím garáž.
Poslední cenovka 49.999 Kč, přezuto na zimní (Nokian), letní k tomu.
Pouze cash, více na
[ Link ]
Kdybys tam byl dal LPG, bylo by už pryč a stejně si slezl o tu cenu LPG :-)A zatím neprodal...
To je vždy, když nesháním auto... safra.
Velkoobsahový renault no :))
. . . . . . . já sem to řikal . . . . . . ;-))
Musim se toho renaultu trosku zastat, mel jsem ho take a celkove spokojenost, motor slusnej,ne ani nejak uzranej.Pohodli velky,vycetl bych snad jen sedacky bez jakehokoliv bocniho vedeni.
Na motoru jedine co bylo spatne, tak ze byl narvanej do strasne maleho prostoru takze cokoliv tam delat bylo dosti narocne.
Ale za ty prachy pecka. Fakt ze jo.

14.11.2012, 21:41 |
KFL Zdeny> Kdyby, kdyby... anebo taky ne. A pak bych byl 30 mínus a rovnou bych to mohl někomu darovat.
Nismo> Jojo, já vim. No co, ekolikvidace je zdarma a mám to tam jen kilometr. Akorát předtím aspoň vyjezdim tu nádrž, co jsem předevčírem nabral :D.
tak než ekolikvidace, tak ho za 10 vezmu na pole :-)))
takový luxusní auto a tak pod cenou :D to si ho radši nech.

15.11.2012, 23:45 |
Rudi za dvacku na zimu by to člověk zkusil, ale to ti možná nabídnou i víc na vrakárně ne?

17.11.2012, 14:15 |
KFL PRODÁNO