Navštíveno 1574x

10.11.2012, 19:58 |
Ravo | Upraveno: 2012-11-10 19:59:09
Uvažuji o výměně garážových vrat, nabídněte sekční vrata s pohonem a min. dvěma DO, nouzovým odjištěním mechaniky (není jiný vchod). Design ten co je běžně v ceně, nechci žádný zbytečný věci navíc (okna, dveře, příplatkové barvy, prolisy atd.). Místo montáže Křenovice (Slavkov u Brna)
Cena je důležitá, ale nechci nic nekvalitního a neprověřeného.
Rozměry otvoru 2000x2400mm, nadpřaží 170mm, ostění 230 a 380mm.
Emailový kontakt pod nickem.
Díky
Hlavně ale opravdu za každou cenu se vyhni vratům a čemukoli jinému od fy. Lomax ! a to myslím smrtelně vážně .... aneb písnička když ptáčka lapají - pěkně mu zpívají .... jakmile bylo zaplaceno/namontováno - arogance nejvyššího kalibru.
mj. mám vrata za cca 56 t. !!! tzn. žádná zakázka za 15 na kterou se sere ....
můj problém : doseřízení vrat po montáži k podlaze (která v době montáže nebyla) trvá už asi 2,5 měsíce,teď začíná přituhávat a za vraty je vodoměr ... Lomax to jaksi moc nezajímá .... tady jsem udělal opravdu velkou chybu i když jsem na to byl od okolí upozorňován (reklamace) a to si opravdu nedokážu představit jak by probíhala ona relkamace vrat.
V pondělí nám přijedou montovat vrata od hörmanna tak potom můžu poreferovat. cenu měli skoro ze všech nejlepší a co se týče kvality, údajně jsou jedni z nej na trhu. na netu mají velmi dobré reference. Jinak objednáno přes ivarata.cz
s tym lomaxem by se dalo polemizovat. kamarádka má od lomaxu vrata , cena krásná , montáž rychlá a seřízení bezproblémů , a nakonec je ještě měla v té jejich soutěži zadarmo :o) já od nich mám dveře na baráku a taky dobrý.

11.11.2012, 18:05 |
Ravo Co jsem se tak díval a vyptával na reference, tak mi zatím nejlépe vychází Hörmann, samozřejmě jsem ještě slyšel o Lomaxu, Kružíkovi a Trido.
U Trida by mě možná zajímal jejich projekt EVO - vrata jsou ve starým rámu z vnější strany...docela by se mi hodilo těch 30cm co mám zeď, už teď je to s autem k najíždění tak tak, pokud udělám vrata zevnitř, budu najíždět předkem na kontakt s ponkem :-/
Existují nějáké proti? Na první pohled nic nevidím (ještě nevím jaká bude cena v porovnání za srovnatelná standarní).
Každé info k věci je vítáno
to s tym najížďáním zme řešili aj u kamošky , samozřejmě to jsou schopní dat aj z vnějšku , ale tam nebyl důvod , má takovů krčicu auto , takže místa tam zbylo aj tak dosť.