Navštíveno 1823x

Nemate nehodou někde doma?
Mladé po ni touží :-)
Díky
Ja se vetru mam zajem o hru Lego Star Wars.
A prodam G-Force pripadne Harry Poter.
proc si neudelate flash psp za cca 200-300,- nekoupite velkou kartu treba 8 gb a nestahujete si hry dle libosti ? mel jsem asi tři PSP chodilo to super.. určite rozumna investice nez kazdou chvili kupovat jednu hru za ty jejich extra prehnany ceny..
Bohužel nemam flash, mé PSP je při nějak složité flashnout :-(

06.02.2013, 22:39 |
Pekys Kleneex: máš mail
na ebay je za 10 liber (320,-) vcetne posty do CR
[ Link ]
Co presne je to flasnuti ? Po te jse hrajou hry jen s karty ? Kde nam to udalaji ?
flash je vlastne takovej program co ti nahraje do psp a potom ti to spusti hry z karty je dobry ze muzes hrat ruzny emulatory treba z PS1 nebo sega, nintendo atd ja mel nejradeji crashe asi nejlepsi chodicka potom me dost bavilo mario u toho flashe je potreba aby to udelal nekdo kdo to fakt umi musi to byt tzv. trvalej flash co se sam nevymaze jednou mi to nekdo delal a bylo to spatny flash se sam vymazal pokud se treba hra sekla ,nebo dosla baterka. tak jsem nechal znovu flashnout od nekoho jineho a uz to bylo o.k je to prace na cca 10 min tady je kontakt na kluka co to umi a poradi si skoro se vsim je z prahy 8 delal mi flash uz asi 3x a vzdycky o,k tel : 773 093390

20.02.2013, 14:23 |
bobo Martan01 napiš Kleneexovi,dnes se to řešilo po ICQ a vše se mu podařilo hned napoprvé.Dal si tam i češtinu pro prcka.
jj všechno funguje jak má :-)