Navštíveno 3579x

Ahoj ,kamarádovi se stašně líbí moje panda 4x4 ,tak mě požádal jestli bych se mu nepoptal po něčem podobnym ,takže pokud by jste někdo o něčem věděl budu mu to neprodleně přihrávat,chce to na chatu do lesa takže-
ideálně bez papírů .
do 10 tis.
náhon na všechny 4 kola.
nejlépe v pojízdném stavu.
Nelepší by samozřejmě byla další panda ale nedělám si naděje,je jich málo,dál mě napadlo nějaký malý subaru justy nebo lada niva ,napadá někoho ještě nějaký levný menší 4x4?
znamej prodava opel monterej kratka verze auto papiry ma ale muže byt klidně bez papiru motor 3.2 v 6 co sem se dival tak jenom ty kola z pneu co na tom jsou tak sou tak za 10tic jinak cenu řikal neco kolem 20 000kč kastlově vypada hodně zachovale
Hele dík za nabídku ale tohle je za moc peněz ,velkej objem a velký auto.To je spíš dobrý pro někoho kdo chce lítat v terénu a ne na převážení hnoje po zahrádce a pojíždění po lese .

08.02.2013, 15:13 |
PK Subaru Libero - vyhodíš zadní sedačky a dá se pěkně naložit třeba dřevem. Má i odpojitelný přední náhon, tak to pak o něco míň žere:)

Walish: on napíše, že je objem 3,2 litru moc velký a t sem hodíš auto s ještě o litr větším.
proto tam je na konci ":)" ;)
No jo, libero , dobrej tip PK, dík ;-) jinak je to zajímavý ale i u tý pandy je rozdíl ve spotřebě při čtyrkolce a dvoukolce docela zásadní,tak velkej rozdíl jsem nečekal
Samo že Amc eagle ne-e , stejnej důvod jako u montereje
swift / justy a panda se může jít zahrabat :D

08.02.2013, 22:09 |
Pekys do lesa jedině Sámošku. Suzuki Samurai.
nj ale sámoška nestojí 10k :)
hele,já sám mám subaru libero to nejstarší..už nevim rok, vzadu bez sedaček, a naložim a odvezu tolik dřeva,kolik se tam vejde,do zadních per sem narval gumový granáty jako dorazy, protože při větším nákladu sem celkem dřel až hořely gumy...ale teď sem spokojen
S nismem nesouhlasim ,swift/justy jsou strašně omezený vejškou a nájezdovejma úhlama ,takže se spíš zahrabou než vyšší panda s krátkym čumákem i zadkem která má osvědčenej náhon na 4 od Seyer/puch
Samuraje jsem našel nejlevnějšího za 15 s prasklou klikou takže mimo rozpočet
Libero by bylo super ale nenašel jsem žádnej aktuální inzerát v tý ceně
Na toho samuraje se zkus poptat na suzukiclub.cz třeba budeš mít štěstí na něco bez papírů.
subara libero mám dvě...jedno sem koupil za 3litry a druhý za 5 litrů...ale bez papírů...do les stejně nejsou potřeba