Navštíveno 1886x

Dnes mi umřel zdroj v PC a vzal sebou i grafickou kartu. Měl jsem tam Ati radeon x1600 Pro 256MB, slot AGP. Nová se mě nechce kupovat, komp je přeci jen stařeček a taky nikde nic nemají :) Nemá někdo doma nějakou rozumnou kartu do AGP, pro kterou nemá využití a prodal ji za nějakou slušnou cenu ?
Hry nehraji žádné, mám to jen na internet, word, excel apod.
Za rozumné nabídky předem díky
mail: pepino.r@tiscali.cz
tlf: 724321048

03.03.2013, 16:43 |
vypuk Jozzo tu někde má v bazaru jednu radeon 9550 do agp, osobně bych tu ještě mohl najít starou geforce 6600 ;) Oba jsme z F-M
Ahoj.Mám doma jednu Leadtek WinFast A7600GT TDH 256MB GeForce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 AGP 8X Video Card
za 500 kč ti ji nechám.

03.03.2013, 21:32 |
vypuk Tak si můžeš vybrat :)
mam tady tohle s passivem:
[ Link ] kolik das?
Hele vydrz, podivam se doma potom a optam se ti ju? :)
Tak neco by se naslo, Voodoo 3 16mb pokud by si chtel, pro tebe gratis ;)
tak vypadá to dobře s jednou nabídkou, stejná karta jako moje za částku 300,- Kč. V úterý dám vědět, jak jsem dopadl..
zatím díky

04.03.2013, 23:12 |
Jozzo a ta ati rage by se ti nelibila? :D
Pepíno : tak bude volná, zapoměl jsem, že jsem dával synovci ležáka a ona se tam nevejde, takže jsem ji ani nevyzkoušel a může jít zase dál
Pepino, muzu nabidnout GF4 Ti4200 a nebo uplnou kancelarskou an to co popisujes bohate staci GF MX440 (tech mam hafo, takze muzes vybrat pasiv ci aktiv chlazeni)
Cenu bych v tvem pripade neresil, respektive bych necopotreboval - omrknout kam umistit DVB-T antenu na barak, aby mi sel lepe jested :)
Já se taky přidám. Mám taky takového dědka a dal jsem ho klukovi, aby se začal učit s PC. A tak jsem si říkal, že mu tam dám nějaké Need for Speedy a bohužel ta grafika co tam je (GeForce 64MB myslím), tak spustí tak maximálně úvodní stránku a konec. Prý potřebuji taky AGP, ale nevím, která by zvládla alespoň ty první Needy jako Porsche nebo Hotpursuit.
Jirka156: co si pamatuju tak porsche a underground 2 makalo na ntb toshiba L 300-1m .. grafika interovaná,ale makalo to na plno a na plný detaily :) hot pursuit sem na ntb ještě nezkoušel,ale Richard Burns Rally celkem v pohodě .