Navštíveno 1450x

Ahoj, říkám si že bych si občas mohl zahrát nějakou hru hlavně Mafii 2 :D na nějaký lepčí detajly. Mám doma nějak střeva jako je skříň, základovku, 2disky 500Gb a processor Intel Dualcore tuším 3.2Ghz.
Co mi chybí jsou nějaký paměti DDR2 páč na desce je 512Mb
a nějakou starou jetou grafiku abych na tom něco rozchodil.
Pokud doma máte nějaký komponenty a nechcete to, a bude to za rozumnej peníz beru je.
Je mi jasný že pokud si chci zahrát tak to bude chtít 4Gb ale zatím bych tam dal 2 a postupně dokoupil. Bazoš je grafik plnej ale tady na foru mám jistotu e vše šlape jak má. Ahoj a díkec za nabídky
doporucuji precist toto a zaver, jen abys mel predstavu co cca budes potrebovat:
[ Link ]
Tak nároky to má slušný :D ten procesor si myslím že je dobrej nevím co to má za přesný značení něco E6xxx 4Mb casche,jak říkám disky mám.
grafiku koupím nějakou starou 9600 nebo 9800Gt tak za litra a co sem koukal deska umí 8Gb Ram tak bych to osadil 4 nejmín. Abych si občas mohl zablbnout. Přeci jen PC je PC než Xbox

07.03.2013, 22:20 |
AR neni lepsi poridit jetou konzoli? rozjedes to na full a vysypes se do toho za min
no co sem koukal grafárnu šlupku koupím do litra a paměti taky, takže mě to vyjde cca 2tis. Konzole stojí asi víc :(

08.03.2013, 08:15 |
AR jety xbox360 kolem trojce sezenes a nebudes mit slupku.

08.03.2013, 08:26 |
DITR ja tohle taky resil byl sem zastance pocitacu nakonec sem koupil xbox a nedam na to dopustit ! rozjedu vse na maximum neresim upgrady pc jen obcas novy flash za par stovek nestezuju si ;) pc ted mam max na imternet a faktury
Taky jsem to řešil Xboxem ;) Je to pohodlnější co se hraní týče a prostě všeobecně. Určitě by někdo mohl napadnout to že na PC se dá udělat lepší grafika. Ale pojďme si říct rovnou to, že grafika není vše. Hlavní je hratelnost a zábava, která se často s graficky špičkových her vytrácí.
Jinak od doby co mám Xko a zkoušel jsem hrát na PC hry jako Far Cry 3 ... tak mě to vůbec nenadchlo. Není nad pohodu u Xka ;)

08.03.2013, 08:42 |
DITR slimsterD moje slova ted sem dojel z turnusu z Frankfurtu mel jsem tam komp obcas sem si zahral nejake gamesy ale neni to ono! v sobotu zase odjizdim takze rano odpojim xko a beru ho sebou;) navic forza na komp myslim ze neni :D a to je proste zavislost:D navic slimko je male prenosne daji se na tom poustet filmy takze s chlapama zahrajem nejakou tu fifu a pak sčouhnem film no pohoda :D uz se vidim jak do baglu cpu stolni komp :D
xbox je bezkonkurencni!
tak do baglu soupni notas a mas to to same ;)
Jen tak cena bude jina malinko no :)
tak noťase mám Della D630, 2.6ghz T9500, 4gb ram,500gb disk a grafárna NVS135m, prostě pracovní komp.
Ale chtěl jsem nějak zužitkovat to co mám že dokud se to dá použít tak to použiju. Xbox jsem taky chtěl, je na to mafia 2?