Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Aku vysavač Eletrolux Ergo Rapido

o Navštíveno 1867x o
o 12.03.2013, 10:14 | Antonio
Prodám Aku vysavac Electrolux ZB2903, staři 3roky, po záruce, pravděpodobně vadna baterie, vysava +-minutu a hned zdechne. někdy jede dele, někdy méně...
Cena 200Kč, třeba někdo užije na nd, nebo použije stojan, nab, ...

Electrolux ZB2903 Ergorapido zelený
Výkonný vysavač od známé společnosti ELECTROLUX model ZB2902 Ergorapido v zelené barvě. Tento vysavač je v provedení bezsáčkového modelu s cyklonovou jednotkou. Disponuje elektrickým rotačním kartáčem, indikátorem nabíjení, omyvatelným filtrem a funkcí start&stop. Výhodou je bateriový provoz, kdy vám nebude vadit žádný kabel a můžete se tak bez problémů dostat kamkoliv.
Díky ergonomickému a zároveň stylovému provedení se stane nejen neocenitelným pomocníkem, ale také prvním výrobkem pro úklid domácnosti, kterého nemusíte uklízet - je to stylový doplněk, který se bude všem líbit.

Parametry a specifikace:

Vlastnosti:
LED diody na hubici
Funkce start&stop
Elektrický rotační kartáč
Otvor na odsání klasickou cestou
Indikátor nabíjení
Omyvatelný filtr

Provedení:
Bezsáčkový s cyklonovou jednotkou

Napětí:
12 V

Doba silného vysávání:
20 min.

Počet akumulátorů:
10

Výbava:
štěrbinová hubice; kartáček

Barva:
zelená

Hmotnost:
výrobku: 2.4 kg
balení: 5.1 kg

foto k příspěvku  od Antonio

o 12.03.2013, 10:29 | tmx.806
ahoj, posles postou?
o 12.03.2013, 10:36 | Antonio
Sorry, to jsem nedoplnil. postu se mi moc resit nechce. Osobka by byla ideal
o 12.03.2013, 10:39 | tmx.806
tak ja si pro to tech 500km dojedu no... ;)

Kdyby se ti chtelo na postu, tak dej vedet. jinak to necham dalsimu ostravakovi... ;)
o 12.03.2013, 10:40 | Antonio
oukej
o 12.03.2013, 11:12 | tappaja
Mam to samy, ale prave kvuli baterce a vydrzi jsem vzal 18V li-ion verzi (kurev*&sky draha) Ale rek bych, ze po mycce, pracce, susicce je to ctvrtej nejlepsi vynalez :o))

o 12.03.2013, 11:14 | Antonio
jj, je to super. nemusis se tahat a kablama atd. na plovoucku bohate staci, drzak se zabudovanou nabijeckou taky super vec. jen ta baterka moc nevydrzela....
o 12.03.2013, 11:15 | michal_smsmsm (A)
ja u toho nepochopil, proc nemaji v cely ty nasade dalsi baterie, kdyz se to pouziva jako velkej lux... zatim luxuje asi pul roku a maka furt, sem zvedavej kdy baterka chcipne a netesim se na to ani trochu.
o 12.03.2013, 11:17 | tappaja
To je bolest vsech tehle Ni-Cd bateriovejch pristroju, rok-dva a je po ni. To prebijeni a nevybijeni je nici...
o 12.03.2013, 12:30 | michal_smsmsm (A)
doufam, ze az to prijde, tak a) bude se dat koupit nova, b) a avacomu udelaj jinej akupack
o 12.03.2013, 13:42 | Antonio
koupit nova se da, bohuzel stoji tolik co novy vysavac
o 12.03.2013, 13:43 | Antonio
proto jsem to vyresil novym, ted jsem sel do rowenty...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3239 sekund.