Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Yamaha XJR 1300 SP

o Navštíveno 2601x o
o 08.07.2013, 21:46 | maca123
Ahoj, tata prodava svou motorku tak treba se tu bude nekomu libit :) Je v fakt hezkem stavu, tata si splnil detsky sen ale bohuzel na ni neni cas

vic info zde

[ Link ]

o 08.07.2013, 21:46 | maca123

foto k příspěvku  od maca123

o 08.07.2013, 21:48 | maca123
Cena 95555, pro AHC samozrejme sleva :)

foto k příspěvku  od maca123

o 09.07.2013, 15:16 | 323Marty
Sorry za OT, ale moc se mi tyhle klasiky líbí. Plánuju nákup buď tohodle nebo Suzuki GSX1400 na příští sezonu. Měl by tu někdo zkušenosti z nějakého srovnání jízdy nebo spolehlivosti těhdle kousků? Moc se mi líbí obě a vim, že budu mít pěkný dilema, co koupit. No, stejně pak vyhraje prostě to, co bude aktuálně dostupné a v lepším stavu :o))
o 09.07.2013, 22:56 | Akordýsek
No tak gsx je 6 kvalt a stříkačka,jinak se prostě svez..
o 10.07.2013, 00:48 | maca123 | Upraveno: 2013-07-10 00:49:40
Ahoj, bohuzel prime srovnani nemam, mel jsem sice Bandita 600 a GSX-R 750 ale to je jina kategorie.. co me na tyhle moto vadi nejvic je vaha, na me je to uz fakt dost tezky a to je duvod proc ji nechci.. co me naopak velmi mile prekvapilo jsou brzdy, odpruzeni a motor.. Brzdy pocitove o tridu lepsi nez na GSX-R, skvele davkovatelny, motor skvelej zatah, obcas jsem si i rikal, ze mu je snad jedno co tam ma za rychlost :) vezmes za plyn=jedes :) ale to je nejspis u podobnych obsahu normalni.. odpruzeni, GSX-R i bandit docela kostitras, tohle oproti tomu fakt pohodlny, dobre sedi v zatackach i pri nerovnostech.. Spotreba co rikal tata okolo 6,5 ale normalne bych pocital tech 8, tata na tom nejel snad nikdy vic jak 80 Km/h :) jak rika Akordysek, nejlip se svezt a uvidis co ti nejlip padne do ruky.. za mne Yamaha prijemny prekvapeni, teda az na tu vahu ale to k takovymu kusu moto proste patri :)
o 10.07.2013, 08:40 | sekáč
Přesně v týhle barvě jsem jí před X lety měl, jen o něco mladší s digi tacháčem a ukazatelem stavu nádrže. Kupoval jsem jí jako svou první motku ještě než jsem začal chodit do autoškoly a nikdy předtím na ničem neseděl :) Ale líbila se mi, chtěl jsem naháče. Takže pár postřehů - co mě docela štvalo byla manipulace se sytičem, ono to k tomu patří, ale teď bych ocenil automatickej, na druhou stranu jsem se nikdy nesrovnal s tím, že později tenhle stroj přišel o jeden lauf, ty dva jsou na něm prostě boží. Váha je subjektivní, zpočátku jsem s ní samozřejmě občas bojoval, zvlášť když jsem měl třeba kousek popojet, ale zvyknout se dá na vše. Jízda co si budeme povídat, chce to silnýho chlapa, protože rve řidítka z ruky, po sžití se ale super svezení, dá se dobře klopit, jen je potřeba počítat s váhou čtvrt tuny + driver, takže brzdit dostatečně dopředu. Jediný co mi začalo časem chybět bylo ABS, osvětlení v noci nic moc, budíky atp. by mohly být za ty peníze minimálně pochromovaný, ten plast byl strašnej + jejich cena naprostej nesmysl, co si pamatuju, jen za kapličku s budíky + tacho v tý době asi 25 tisíc.
o 10.07.2013, 22:38 | Akordýsek
Hele brzdy R1,podvozek u SP je Ohlins,super odladěnej mám sjetou normál xjr a SP a hroznej rozdíl,spotřeba je okolo těch 8,normál okolo 7,ale na motorce se spotřeba neřeší je to koníček..,
na 5 jedeš 80 i 230,známej tvrdil že jel 250,nevím jel sem na xjr 230..Bezúdržbová pohodová motorka,gsx je taky fajn,ale už to není xjr,klasickej naháč,kterej bere furt...
Váha je horší,ale je to líp ovladatelný jak ten 6kovej bandit..Ukazatel nádrže má každá jen starší maj rafiku,novější digi a hlavně nejnovější cca 06-08 nahoru jen jeden lauf=hrůza :-(Nebudu řešit budíky,jsou pěkný a světlo na naháče klasika,prostě to není čočka s xenonem..na ventily šáhneš jednou za život,podle benzínu udělaš u starší čas od času servis karbecům,jen je potřeba je vypuštět na zimu,jinak to můžeš dělat pořád..
Já jsem xamaha pozitiv,tohle je poctivej naháč,ale gsx je taky fajn,jen už to není ten kus železa..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3582 sekund.