Navštíveno 2808x

shanim nejake starší CO2, plně funkční, na takove domací vaření, občas nějaký ten plech .. diky
to jsem nejak neresil, podle nabidky..
Já můžu doporučit tuto. Mám ji a na takové to domácí svařování je to OK. Lepší něž einhell a tomu podobné. I na svarforu o tom mluvili celkem slušně. A servis maj dobrý. je to typizované a když sem řešil záruku, protože přišla a nešel posuv. Tak druhý den po zavolání si proto na jejich náklady přijela přepravka a za dva týdny byla zpet a od té doby jede ok.
[ Link ]
Ber tu z odkazu co dal tweety...ma ji kamos a svaruje normalne narozdil od einhela kterej od zacatku prska jen pri trosku ohle trubici a vubec dela zajimave veci, regulace jde naprd atd. Po 3 letech jsem toho mel dost a poslal ji ted na servis resp kompletni upravu - euro horak,ommi rj, novy posuvy atd.. takze z einhella zbyde jen case a par dilu....cenove na tom budu i s porizenim svarecky kolem 13tis za coz jsem uz mohl koupit pouzitou poloprofi svarecku...
no u toho berlana bylo že to jde tež poupravit na lepši. najdeš toho relativně dost když mrkneš na svarforum atd. Vyjadřovali se k tomu, že to je sice čina jako všechny ty levne, ale taková lepší čína. Jedine co teda musim řict, že mi nepřijde moc belky rozdil mezi stupněma. Ale auta sem s tim vyvařoval, vyfuky taky dělal a nehrubši material co sem asi dělal zatim byli tak 3mm a v pohodě. A to sem ty 3 mm vařil 0.6 dratem.
To thepyroman: kdyby jsi chtel mohu napsat do alfa in, at udelaji nejakou nabidku, byl jsem se tam ted podivat a maji tam nove stroje. A musim rici ze perfektni stroje. Urcite by mohla byt i sleva....
Maji i perfektni servis..
Tweety to vypada zajimav eale vic me zaujala masina od Barta, jestli se ppletu tak me vyvedte z omylu..
Unihero-cenove bych se teda chtel vejit do 10 000kc s bombou a vsim kolem, to je asi nerealne u te alfa in co?
co rikate na tohle? spoustu lidi mi radi at koupim starsi masinu a lepsi
[ Link ]

13.08.2013, 18:52 |
CRK thepyroman: a můžu si potom u tebe zavařit? :)
Brzdič už máš?
nemam cekam na jendoho saska az napise nekomu kdo mu ho nabizel a ty stale nic..:)

13.08.2013, 19:13 |
CRK to jako na mě? ti asi přivařim půlky k sobě :D už mi psala a foto nepošle... tak kdyžtak něco zkus, ale někoho, kdo ti dodá i zadní znak. díky
proc neposle fotku? to sou dementi ty lidi..

13.08.2013, 19:15 |
CRK nemá prej foťák :)))
ani telefon? ji prodej nakej tel s fotakem..:D:D
tak mam nabidku na omi 205, nejake reakce?:)