Navštíveno 3420x

Prodam stare hracky co jsou na fotokach. Nejlepe jako celek ale pokud bude dobra nabidka na kus tak neni problem i po kusech nebo dilech.Nejlepe osobni prevzeti ale pokud postou tak jedine pri poslani penez predem. Nabidky prosim predem. Email: myrovak@email.cz

Máš aktivitu 4, neuvedené bydliště a nabízíš pouze osobní převzetí nebo poslání peněz předem? Jsi blázen.
Jinak když koukám na stav těch hraček, tak je to většinou docela šrot. Ne díky, toho mám plnou krabici. Kdyby si měl pěkné kousky, to bych si i něco koupil.
Tak pardon :) Osobni prevzeti(Tyniště nad Orlicí,Hradec Králové,Rychnov nad Kněžnou) A je to tak pul nekomplet pul komplet.. Ale tak uvidim treba nekdo zajem mit bude :)
Bral bych to modry TČko, kolik za to chces? Pisni na mejl tahacky@seznam.cz diky
mám zájem o vše,posílal jsem e-mail

01.02.2014, 21:15 |
gizmi Prosim neuraz se, ale prijde me to jak vybrane z popelnice a co tak ctu, tak asi nejsem jedinej :) Take by me zajimalo to Tcko - jako jedine ;)

01.02.2014, 22:06 |
Alííí Tak taky to Tecko ma jedine nejakej vyznam, jinak je to hromada plastu. :-)
Tak koukam ze to Tcko nebude za hubicku kdyz je o nej takovej zajem tak na to seru :D
mám zájem o ten sanitní sporťák a tu stříbrnou ruskou placku se zakrytýma kolama. Co za to?