Navštíveno 6201x

20.02.2014, 00:17 |
pindak | Upraveno: 2014-02-20 00:20:36
kdyby měl někdo zájem o starší mašinu,nejlépe na vyježdění,když přesedláváte z něčeho slabšího.
je renovovaná,tudíž nemá origo vzhled,ale třeba se někomu takhle bude líbit
Yamaha FZ 750 1Fn r.1987 , 75kW
STK ješte rok a půl. Pneu 95%. kufr,nové plexi... je sice starší,ale má pořádnej odpich,je bezproblémová,ale já na ní nemám bohužel tolik času kolik bych potřeboval.
cena 20 000kč

20.02.2014, 12:21 |
OMEGA Je to teda vobluda, ale spolehlivá, za dvacku s papírama tady dlouho nebude..vzal bych jí sám, ale jsem debil a mám povolený jen vozidla od 4 kol nahoru :)

20.02.2014, 19:36 |
Bucci jj, starý FZta byly drřáky, spíš bych to ale viděl na přestavbu na nějakýho draga...

20.02.2014, 20:48 |
hawai Známý z toho měl postavený něco na způsob chopper/dragster a nevypadalo to vůbec špatně. řikal že když se na semaforech potkal s nějakym chopperistou s novější motorkou, tak mu vždycky ujel ani nemrknul :-D
abych řekl pravdu,tak ji prodávám hodně nerad...ale čekám dítě a ten čas už na to tuplem nebude a teď jen zabírá zbytečně místo. ani by mi snad nevadila její váha ;-DD
stále k mání....... dnes ji asi půjdu projet ;-)
mit papiry tak uz je u me...
to je škoda...... jen se mi tu chudinka válí na novejch pneumatikách,ještě nejsou ani pořádně zajetý
kdybych mel cas si udelat papiry tak pro ni hned jedu, na vyjezdeni idealni..jako nalitano mam dost ale timhle provokovat PČR radsi ne :-)
na provokování je lepší enduro...skočíš do pole,nebo do lesa a maj po prdeli ;-)
stále k mání!!!! pro časté dotazy,jestli bych to dal na splátky,tak určitě ne,děkuji