Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > R: pujceni auta na 3 tydny Miami

o Navštíveno 4566x o
o 01.05.2014, 18:44 | fredy | Upraveno: 2014-05-01 18:45:35
Kamaradi potrebuji poradit, nasel jsem si pujcovny na [ Link ] a ty ceny se me zdaji tedy masox. Nema tu nekdo dobry tip na pohodlne auto pro 4 lidi s cenovkou do 10 tis kc? Nejhure mam vybrane Ford Escape, nebo Jeep Liberty s cenovkou 13 tis. Ale radeji bych neco bez strechy, Mustang atd.

Prosim o presun do ostatni...

o 01.05.2014, 19:05 | Kamil
traveljigsaw.cz Vezmi mid size, to bude určitě vybraný a dostaneš pak zdarma auto o třídu výš. Já měl takhle právě v Miami booknutý Pontiac G5 a když jsem si ho šel vyzvednout, tak tam nic v podobný řadě neměli, tak mi řekli, ať si vyberu co chci (nutili mi Dodge s 5.7 Hemi, ale to je na Floridu nesmysl). Nakonec jsem vzal Chrysler Sebring 2.7 Cabrio a byla to paráda. Každopádně auto na tři týdny za 13k se mi zdá fest málo a nebo to je absolutně bez pojištění, což vůbec nedoporučuju.
o 01.05.2014, 21:43 | fredy
Je to vcetne pojisteni ale prijde me to celkem dost na USA no ☺️
o 01.05.2014, 22:51 | lukee_cz
ja bych doplnil z jineho soudku: pokud ti 2 lidi vzadu maji nohy, tak na "radeji bych neco bez strechy, Mustang" radsi zapomen. Kdyz sme byli jen ve dvou, tak dozadu max tasky :) Takze bych sel cestou jako Kamil.
o 02.05.2014, 06:03 | walish
Fredy: v těch 13 bude jen havarijka, jinak nic. já objednávám sice na západě, ale s komplet pojištěním jsem za 19 dnů na 20ti. A cenově nejlépe mi to vychází na rentacars.co.uk
o 02.05.2014, 08:09 | xenonman
Já jsem šel jednoznačně do full pojištěni, v podstatě pak můžeš jen říct auto je v tamté díře na odpis a ses v klidu, nikdy nevíš co se muže stát a pak mas jen starosti, ceny za opravy v USA jsou úplně jinde než tu v Cz , po uvažoval bych o tomto pojištěni
o 02.05.2014, 09:46 | fredy
Aha. Ok pojesteni dobre vedet. Je tam urco havarijka, pak nejake poplatky atd. Ale nedava me to ted na vyber co k tomu chci pripojistit. Kazdopadne udelam tedy reserve Jeepu a jsem zvedav co tam na me bude cekat. Jinak cestujeme 3 do USA ale potom autem budeme jezdit asi pouze ve 2 lidech. Proto cabrio byl ve vyberu. Ale uz se priklanim vic Jeepu nebo tu USA Kugu.
o 02.05.2014, 09:52 | Pardal | Upraveno: 2014-05-02 09:53:02
jj, na pojištění nešetřit.
Já vracel auto s odřeným nárazníkem a prasklým předním sklem a nikdo nic neřešil.
Představa, že mě auto klekne někde v poušti v Arizoně a já platím 100 km. odtah a opravu mě nedělala úplně dobře.
o 02.05.2014, 09:54 | walish
fredy: koukni se pro výběru po Gold, Elite, Platinum možnosti. po rozkliknutí uvidíš, co to zahrnuje ;-)
o 02.05.2014, 10:08 | fredy
Prijde me ale ze je tam vse co potrebuji

PODMÍNKY SMLOUVY PRO rentalcars.com

Váš pronájem zahrnuje
* Neomezené kilometry Všechny automobilové skupiny
* Pojištění ( - Havarijní pojištění - Ochrana proti odcizení vozidla - Pojištění případných způsobených škod třetí stranou - Dodatečné pojištění zodpovědnosti za škody (SLI) - Ochrana nedostatečně pojištěného motoristy )
* Místní daně
* Letištní poplatek
* Místní poplatek
* Místní bezpečnostní poplatek

Povinné poplatky

Není součástí

Další poplatky placeny místně autopůjčovně
* Poplatek za mimopracovní dobu
* Poplatek za jednosměrnou cestu (pokud aplikováno)
* Dodatečné zařízení požadováno v rezervaci nebo místně (například dětské sedačky)
* Doručení & vyzvednutí
* Připojištění v případě zranění řidiče a/nebo spolucestujících
* Dopravní pokuty, mýtné a parkovací poplatky

Prosím všimněte si, že na poplatky za tyto nebo další položky se aplikuje místní DPH a daně/poplatky místního poskytovatele. Ceny za dodatečné příslušenství jsou ceny autopůjčoven a mohou podléhat změnám.
o 02.05.2014, 10:20 | Kamil
fredy: určitě bych si na místě ještě připlatil za road side assistance - v případě, že ti umře auto nebudeš muset platit za odtah, jinak to může vyjít docela slušně draho
o 02.05.2014, 15:35 | walish
Ale ten road side assistance se asi zřizuje až na místě,ne? Nebo jsem to aspoň v těch nabídkách neviděl...
o 02.05.2014, 17:13 | Kamil
walish - jj, na místě
o 02.05.2014, 17:19 | walish | Upraveno: 2014-05-02 17:20:49
Zrovna jsem se koukal na ten odkaz, který jsem tady psal: [ Link ] a tam je basic roadside cover zahrnuto ;) Tady konkrétně, co tam všechno je: [ Link ]

Projel jsem snad všechny tyhle vyhledávače a toto mi vychází nejlevněji a nejlepší pokrytí.

Ještě jsem myslel, že najdu nějaký promo code, ale bohužel se nepovedlo :)
o 03.05.2014, 11:40 | fredy
Super. Mrknu na to a udelam reserve. Dekuji za pomoc 😀
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.