Navštíveno 3985x

Prodám 30000€ možno rozdělit na menší částky.Při prodeji vcelku cena 26,50kč/1€.
Kontakt pouze na info@ahcl.cz
Muzu se jen zeptat, v cem je hacek? Kdyz koukam do kurzovniho listku, tak se nakup pohybuje az k 27kc. Nevim jestli se pri takove castce plati nejake vetsi poplatky, ale jednoduchou matematikou mne to vychazi o 15000Kc vic jen za to, ze to donesu do banky. Nechci do toho vrtat, jen me to proste zajima :)
Taky by mě to zajímalo :-) Nákup je dokonce 27.26, co tak koukám na svou oblíbenou směnárnu. Takže kdo to tam odnesl, tak docela dneska vydělal :-))
U větších částek to chce obvykle avízo pár hodin předem, kupoval jsem takhle eura za stejnou částku a bylo to v pohodě, takže u prodeje bych nečekal jiné problémy?

07.05.2014, 13:06 |
Tomášek | Upraveno: 2014-05-07 13:07:20
jj presne, pres 27kč, dneska sem koukal u rákosníků
klid kluci .. 26,5 je cena bez DPH :-)))
Háček není žádný,cena je taková jaká je...byla.Já na tom netratím.Dostal jsem je výměnou za něco hmotného a i při zdánlivě pro mě nevýhodném kurzu na tom jsem v přepočtu dobře. Prodej v této částce do bankovního (i nebankovního) sektoru by znamenal si počkat do pátku na CZ koruny (Liberec je v tomhle předsi jen malé město)...ale to už je zase kvůli čemusi jinému pozdě.
Jinak....v tuhle chvíli jsou Eura už na cestě kamsi do Prahy a použijí se na osobní potřebu,nikoliv kšeft. PRODÁNO.
tak ja cca 22t bych si klidne do patku pockal :))

07.05.2014, 20:08 |
Alííí Ja bych si pro ne do smenarny do Prahy taky rad dojel. :-)

08.05.2014, 00:13 |
Rudi pěkná brigádka za cestu do práglu :-)
No brigadicka sice jo, ale ono mit 800t hned po ruce taky neni sranda:)